Close sidebar
Close sidebar

Tânăr de 18 ani, căutat în apele Dunării. Cătălin Gabriel a absolvit liceul, iar săptămâna viitoare urma să susțină examenul de Bacalaureat

Un tânăr de 18 ani este căutat cu disperare, după ce familia sa l-a dat dispărut. Băiatul ar fi fost văzut pe camerele de supraveghere în apropiere de Dunăre.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sunt căutări disperate în judeţul Mehedinţi, după ce un tânăr de 18 a fost dat dispărut de familia sa. Există indicii conform cărora băiatul din Drobeta-Turnu Severin ar fi ajuns în apele Dunării. Tânărul a absolvit de curând liceul şi urma să susţină probele de Bacalaureat, conform Observator.

Un tânăr de 18 ani este căutat cu disperare, după ce familia sa l-a dat dispărut.

[Sursa foto: Captură ecran Observator]

Căutările băiatului continuă

Cel care a dat alarma a fost tatăl tânărului. Bărbatul a anunţat că fiul lui a plecat de ieri dimineață de acasă, fără acte și fără telefon şi nu s-a mai întors. Apropiaţii susțin că băiatul ar fi fost zărit pe camerele de supraveghere amplasate în apropiere de Dunăre, lângă piciorul podului lui Traian. 

Citește și: Alexandru a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Sunați imediat la 112 dacă îl vedeți

”Semnalmentele tânărului: 1,90 m, constituţie astenică. La momentul plecării, era îmbrăcat într-o bluză verde, pantaloni de trening verzi”, a spus Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cătălin Gabriel- tânărul dispărut

[Sursa foto: Captură ecran Observator]

Pentru căutarea băiatului au fost mobilizate echipaje de pompieri și scafandri ale ISU Mehedinți și Dolj.

Însă vizibilitatea este foarte scăzută, din cauza apei tulbure.

”Căutarea este destul de dificilă, pentru că nu se cunoaşte zona exact, vizibilitatea este zero, fund nisipos, pietre. Este o zonă relativ mare de acoperire”,  a precizat Maidan Niță, ISU Mehedinți pentru sursa citată.

Citește și: O mamă din Iași își strigă durerea: "A sărit la gâtul lui, să-l strângă de gât". Fiul său de 13 ani a fost snopit în bătaie

Cătălin Gabriel are 18 ani, este elev al Colegiului Național "Gheorghe Țițeica" și a absolvit de curând clasa a XII-a. Săptămâna viitoare, tânărul trebuia să susțină examenul de Bacalaureat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI