Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 21 de ani a fost ucis de doi militari. Victima urma să înceapă o carieră în modă la Milano

Un tânăr a fost omorât în bătaie de doi militari, în Chișinău. El urma să își înceapă cariera în modă la Milano.

Georgiana Balaban,

Moartea șocantă a unui tânăr de 21 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scene cumplite la Chișinău. Un bărbat a fost omorât de doi militari, în plină zi. Medicii ajunși la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. Familia tânărului este sfâșiată de durere.

Citeste si: Descoperire șocantă în Craiova: o mamă și fiul ei au fost găsiți morți în casă

Bărbatul a fost omorât în mod neașteptat. Doi militari în vârstă de 20 de ani, aflați în permisie, într-un parc, i-au cerut o țigară băiatului, însă în momentul în care au fost refuzați a început un adevărat scandal.

Indivizii nu au acceptat să fie refuzați, așa că au sărit imediat la bătaie. Tânărul de 21 de ani a încercat să se apere, însăa fost pus la pământ și lovit cu bestialitate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Caz uluitor în SUA. O fetiță de 7 ani este căutată de oamenii legii la doi ani după dispariție

Victima a fost lăsată jos, într-o baltă de sânge, și a fost găsită abia a doua zi de către un trecător. Omul a sunat imediat la 112. A fost mult prea târziu pentru tânărul de 21 de ani, așa că medicii i-au constatat decesul.

Victima avea o carieră în față, însă totul s-a năruit

Familia și apropiații băiatului sunt șocați de vestea primită. Pe tânăr îl aștepta un viitor grandios. El urma să înceapă în viitorul apropiat o carieră în modă, în Milano.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Sabina, polițista moartă la Brașov?! Acum s-a aflat dacă tânăra a fost omorâtă sau s-a sinucis

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu certitudine circumstanțele în care s-a petrecut tragicul eveniment. Militarii au fost arestați, fiind suspectați de omorul săvârșit al tânărului.

Tânărul a fost ucis în bătaie de doi militari.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Procurând niște băuturi alcoolice, au plecat în parcul Valea Morilor. S-au întâlnit cu victima și s-a iscat o ceartă, un conflict și s-a soldat cu ceea ce avem. Acești tineri au maltratat victima și au plecat. Victima era încă în viață. Acesta s-a târât printre copaci și a decedat până la urmă”, a declarat Sergiu Savca, procuror.

Citeste si: Ahmed Sami El Bourkadi a fost eliberat din arest. Ce urmează să se întâmple cu presupusul criminal? "Este bucuros"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI