Accident terifiant în Iași. Un tânăr de 14 ani a fost înjunghiat în timpul zilei, de către un coleg de clasă. Tânărul se află internat la spital.

Înjunghiat de coleg în plină stradă

Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de colegul de clasă. Din fericire, tânărul de 14 ani, se află în stare stabilă.

Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi. Tânărul a fost operat imediat, iar în acest moment se află în stare stabilă, urmând să rămână sub supravegherea medicilor peste noapte.

Medicii au identificat pe corpul tânărului și alte răni, printre care o rană pe brațul stâng, o tăietură, pe care se pare că ar fi obținut-o în timpul conflictului cu colegul său de clasă, care i-a devenit agresor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„A necesitat în mod clar internare în clinica de specialitate şi a fost explorat intraoperator, s-a inspectat plaga, cu sutură, totul după investigaţii imagistice ale rănilor.

Medicul care l-a operat a spus că are o evoluţie bună, este în continuare în Clinica de Chirurgie şi continuă terapie de specialitate. Astfel de răni pot fi penetrante, cu risc major, dar în cazul său nu s-a identificat asta”, a transmis dr. Tamara Roşu, medic-şef UPU la Spitalul de Copii din Iaşi, potrivit Ziaruldeiasi.ro.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un român din Italia! Adrian a fost ucis cu sânge rece de un african

Agresorul, internat la Socola

Autoritățile au identificat tânărul agresor în urma descrierii tânărului înjunghiat. După ce a fost reținut de polițiști, agresorul a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola.

Agresorul a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola.

Agresorul a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola.

[Sursa foto: Facebook- Insitutul de Psihiatrie Socola Iași]

Acesta urmează să fie supus unor expertize pentru a afla dacă a fost în deplinătatea facultăților mentale atunci când și-a înjunghiat colegul de clasă, potrivit Ziaruldeiasi.ro.

Citește și: Atac cu explozivi. Șase persoane au murit, iar 14 oameni sunt grav răniți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si