Close sidebar
Close sidebar

Tanar roman, desfigurat dupa ce iubita geloasa i-a turnat acid pe fata. Femeia este o britanica de 52 de ani

Daniel Rotariu, romanul in varsta de 31 de ani, si-a pierdut vederea si a suferit arsuri grave dupa ce iubita lui, o britanica in varsta de 52 de ani, i-a turnat acid sulfuric pe fata in timp ce el dormea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


Atacul a avut loc in luna iulie a anului trecut, iar Katie Leong a fost condamnata la inchisoare pe viata.
Cei doi si-au inceput relatia in anul 2015, iar femeia era extrem de geloasa. Ea l-a pus pe Daniel sa isi stearga aplicatia de Facebook din telefon si isi dorea ca iubitul sa isi faca un tatuaj cu numele ei prin care sa isi arate dragostea, scrie Mirror.

In ziua in care a avut loc atacul, cei doi s-au certat foarte tare, iar Daniel a mers la culcare in jur de ora 8 pm. Cateva ore mai tarziu, el s-a trezit din cauza unei arsuri puternice.
Iubita lui turnase peste el acid sulfuric. Daniel a spus ca a zarit o silueta in camera inainte de a-si pierde vederea, dar nu si-a putut da seama cine este.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In casa, in momentul producerii atacului, se afla si fostul iubit al britanicei, iar aceasta a incercat sa dea vina pe el. In urma anchetei s-a dovedit ca el nu a avut nicio legatura cu atacul.

Ironic este faptul ca insusi Daniel cumparase acidul sulfuric, crezand ca iubita sa isi va curata bijuteriile cu el.

In timpul procesului, femeia nu a dat dovada nicio clipa de compasiune fata de Daniel, ea neavand nicio remuscare fata de oribilul atac care l-a desfigurat pe viata pe tanar. 

Foto:  Leicester Mercury

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI