O provocare pe internet, lansată de un milionar fals, s-a lăsat cu o crimă odioasă în Alaska, potrivit Today.com

O femeie a pledat vinovată că și-a ucis „cea mai bună prietenă”, după ce un bărbat pe care l-a cunoscut online i-a spus că i-ar plăti 9 milioane de dolari dacă i-ar trimite fotografii și videoclipuri cu crima ei.

Citește și: A murit un mare actor și comediant. Ultimele sale cuvinte au fost "deocheate"

Denali Brehmer, în vârstă de 22 de ani, a reccunoscut că e vinovată zilele trecute de uciderea de gradul I în moartea prietenei sale Cynthia Hoffman, a declarat Departamentul de Drept din Alaska.

Cum s-a produs crima comandată online

Cynthia Hoffman, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unei împușcături în partea din spate a capului. Trupul ei a fost aruncat în râul Eklutna, la aproximativ 35 de km nord-est de Anchorage, arată documentele instanței.

Citește și: O femeie de 53 de ani din București a murit după ce a fost atacată de un câine

Procuratura Districtului Anchorage a spus anterior că Brehmer, care avea 18 ani la momentul crimei, petrecută în iunie 2019, a început să planifice crima după ce un bărbat pe care l-a întâlnit online i-a spus că îi va da bani în schimbul dovezilor că ea a ucis pe cineva.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Denali Brehmer, în boxa tribunalului

Brehmer îl cunoștea pe bărbat sub numele de „Tyler” și începuse o relație cu el, dar autoritățile au spus că a păcălit-o că ar fi un milionar din Kansas.

Numele său real este Darin Schilmiller din Indiana, au spus autoritățile.

Documentele instanței arată că Brehmer și Schilmiller au început să planifice mai multe crime în schimbul banilor, inclusiv „violul și uciderea cuiva în Alaska”.

 

Crima, executată cu ajutorul unor prieteni

Denali Brehmer a ales-o pe Hoffman drept victimă și a recrutat patru prieteni — Kayden McIntosh, Caleb Leyland și alți doi minori fără nume — pentru a o ajuta, potrivit autorităților.

Brehmer le-a spus că vor primi „părți substanțiale de bani” pentru că o ajută să o omoare pe Cynthia.
Autoritățile au spus că Brehmer și doi dintre adolescenți au păcălit-o pe Hoffman să vină la Thunderbird Falls sub pretextul unei drumeții.

Ei i-au legat mâinile, picioarele și gura cu bandă adezivă, au împușcat-o în ceafă și i-au aruncat corpul în râu, arată documentele instanței.

După ce a comis crima, Denali Brehmer a trimis fotografii și videoclipuri lui Schilmiller, au spus autoritățile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Denali Brehmer le-a spus amicilor săi că vor primi „părți substanțiale de bani” dacă participă la crimă  

Tânăra riscă 99 de ani de închisoare

După ce au ucis-o cu sânge rece pe Hoffman, grupul i-a distrus unele dintre lucrurile personale și au trimis un mesaj către părinți spunându-le că au lăsat-o într-un parc.

Denali Brehmer a fost arestată încă din 2019 și inculpat pentru crimă de gradul I, conspirație de gradul I pentru a comite o crimă, solicitarea de crimă de gradul I, manipularea probelor fizice și două acuzații de crimă de gradul II.

În urma pledoariei ei de vinovăție pentru crimă de gradul întâi, celelalte acuzații au fost respinse, a declarat Departamentul de Drept din Alaska.

Ea urmează să fie condamnată în august și riscă de la 30 la 99 de ani de închisoare. Avocatul ei nu a returnat imediat o cerere de comentarii sâmbătă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si