Este ora 23 si 18 minute cand camerele de supraveghere din parcarea clubului din care a petrecut avocatul, o surprind  pe iubita acestuia iesind. Este urmata la cateva secunde si de tanar. Amandoi par sa fie ametiti bine. Tanara priveste lung catre taxiul ocupat deja care paraseste parcarea si se impleticeste in propriile picioare.

Nici tanarul nu pare sa fie mai stabil. Fac amandoi cativa pasi, tinandu-se de mana. Insa picioarele nu prea par sa ii asculte. Stau cateva secunde locului, apoi se indreapta, greoi, catre o masina aflata in parcare.

In fata masinii, ce doi se mai opresc putin. Fata se sprijina pe capota si pare sa aiba loc o discutie. Poate ca tanara nu este convinsa ca e bine ca iubitul ei sa urce asa la volan. Poate incearca sa-l convinga sa astepte un taxi! Numai ei stiu ce vorbesc timp de aproape 2 minute. Pana la urma insa, fata se ridica de pe capota si urca amandoi in masina. Este momentul care decide soarta a 4 suflete!

La ora 23 si 21 de minute, masina la volanul careia se afla avocatul beat, iese din parcarea clubului si face dreapta, pe sosea. Pentru tanarul nevinovat care statea cu masina la semafor incepuse deja numaratoarea inversa!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Cea care se indreapta glont spre vehiculele de la semafor este masina avocatului.  Venit ca o ghiulea, spulbera autoturismul din fata lui, il impinge intr-un taxi, iar apoi zboara amandoua pe sosea aproape 200 de metri!

Abia la 10 minute de la nenorocire, apare Ambulanta. Pentru baiat e prea tarziu. Salvarea contracronometru incepe pentru iubita lui, aflata pe scaunul din dreapta.

Din pacate, starea de sanatate a fetei s-a agravat in cursul noptii. Tanara, in varsta de 26 de ani, a intrat in moarte cerebrala si este tinuta in viata doar cu ajutorul aparatelor.

La cateva zeci de metri de locul in care tanarul isi da ultima suflare, masina avocatului e gasita zbrobita. Pe el, dar si pe prietena sa, airbagurile i-au salvat cand au intrat in autoturismul tinerilor.  

Soferul vinovat a fost retinut ieri de politie.  Desi a nenorocit doua familii, tanarul nici macar nu isi mai aduce aminte ce s-a intamplat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si