Actrița din filmele pentru adulți,  Sophia Leone a murit la începutul luni martie, la doar 26 de ani. Este a treia vedetă din industrie care a murit recent.

Citește și: VIDEO-Oppenheimer este marele câștigător la Oscar! Dincolo de premii, seara a fost un spectacol cu momente de excepție

Tânăra de 26 de ani a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din New Mexico, vestea fiind anunțată de familia ei, potrivit The Sun.

Moartea suspectă a actriței de 26 de ani

Poliția investighează moartea ei într-un dosar de omucidere, condițiile în care a fost găsită tânăra fiind suspecte.

Agenția de modele din Los Angeles care se ocupa de unele dintre proiectele Sophiei Leone a declarat că moartea starului de filme pentru adulți este investigată ca un "jaf urmat de omucidere".

"Pentru a fi clar, moartea Sophiei este investigată ca un jaf și o crimă", a scris @101modelinginc pe X sâmbătă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În același timp tatăl ei vitreg a început o pagină GoFundMe pentru a încerca să strângă bani pentru slujba religioasă a actriței.

Tatăl actriței a scris pe pagina de finanțare că familia "caută dreptate pentru Sophia".

Cine era Sophia Leone și care e cauza morții sale

Cine era Sophia Leone și care e cauza morții sale

[Sursa foto: The Sun]

Cine a fost Sophia Leone

Potrivit paginii sale de IMDb, Sophia Leone s-a născut pe 10 iunie 1997 în Miami, SUA și a jucat în peste 80 de filme după ce s-a aventurat în industria divertismentului pentru adulți la 18 ani.

Brian Berke, cel care conduce agenția AMA Modeling din Florida, și-a exprimat durerea în legătură cu moartea tinerei Sophia Leone:

„La 18 ani ai început cu mine la AMA și acum la 26 de ani trebuie să-mi iau rămas bun. Am avut parte de o legătură uimitoare. Întotdeauna ne amintim de tine cât de mult îți păsa de oamenii din jur. O bucată din mine a dispărut. Te iubesc, Sophia", a scris Berke pe rețeaua X/Twitter.

Sophia Leone a murit

Sophia Leone a murit

[Sursa foto: Instagram]

Al treilea caz de moarte suspectă de la începutul anului

Este al treilea caz de moarte neașteptată din ultimele luni în industria filmelor pentru adulți, informează Marca.com.

În februarie, vedeta Kagney Linn Carter a murit la vârsta de 36 de ani. Cadavrul ei a fost găsit la reședința ei din orașul american Parma, Ohio.

Cu câteva săptămâni mai devreme, în ianuarie, Jesse Jane, o cunoscută actriță de film pentru adulți, a murit la 43 de ani din cauza unei supradoze de droguri, conform rapoartelor din presa americană.

Jesse Jane a murit la 43 de ani din cauza unei supradoze de droguri

Jesse Jane a murit la 43 de ani din cauza unei supradoze de droguri

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si