Close sidebar
Close sidebar

Tanara acuzata ca si-a ucis iubitul, un cunoscut om de afaceri din Timisoara, face declaratii halucinante. Ce s-ar fi intamplat

Tanara acuzata ca si-a ucis iubitul, un cunoscut om de afaceri din Timisoara, rastoarna ancheta procurorilor. Fata nu isi mai recunoaste fapta in totalitate si sustine, printre lacrimi, ca ar fi avut un complice. Urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

„Daca nu recunoaste fapta integral, ne punem intrebarea cine a mai lovit? Si dintre aceste lovituri care a fost fatala victimei?”, sustine Claudiu Ban – avocat.

Sunt intrebarile la care trebuie sa raspunda acum anchetatorii, pusi la grea incercare de declaratiile contradictorii ale principalei suspecte.

„Astazi inculpata a gasit de cuviinta sa nu mai recunoasca in intregime fapta asa cum declarase la termenul anterior”, a dauga avocatul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Din boxa acuzatilor, tanara acuzata ca si-a ucis iubitul cu 30 de ani mai mare decat ea, un cunoscut om de afaceri timisorean, arunca in aer intreg dosarul cu o informatie surprinzatoare. In seara crimei, de fata ar fi fost inca o persoana!

Daca exista un sambure de adevar in declaratia fetei, atunci, pe cine apara? Cat timp a stat in fata magistratilor, tanara a refuzat sa spuna cine a mai fost partas la monstruoasa crima.

Avocatul mamei lui Dan Ardelean are o banuiala.

Printre lacrimi, tanara, care-avea 16 ani cand a inceput relatia cu cel pe care l-ar fi ucis, a spus ca lipsa de afectiune a dus la crima. Suparata ca nu ii mai acorda atentie, in mintea ei ar fi incoltit banuiala ca e inselata. Asa ar fi premeditat atacul. Cand iubitul ei se afla in baie, a deschis usa, l-a luat prin surprindere si l-a atacat.

Camerele de supraveghere au suprins-o imediat dupa omor cum, dezorientata si plina de sange, cerea ajutorul trecatorilor.

Fata nu e la prima incercare de a scapa cu o pedeapsa cat mai mica, spun aparatorii familiei. La ultima infatisare, ea ar fi sustinut ca Dan Ardelean o obliga sa se prostitueze. Ea s-ar fi putut folosi de un astfel de scenariu si pentru ca numele iubitului sau a aparut in celebrul dosar al proxenetilor din Timisoara, alaturi de nume grele ale unor avocati si judecatori, dar si alaturi de membrul formatiei DJ Project. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI