„Daca nu recunoaste fapta integral, ne punem intrebarea cine a mai lovit? Si dintre aceste lovituri care a fost fatala victimei?”, sustine Claudiu Ban – avocat.

Sunt intrebarile la care trebuie sa raspunda acum anchetatorii, pusi la grea incercare de declaratiile contradictorii ale principalei suspecte.

„Astazi inculpata a gasit de cuviinta sa nu mai recunoasca in intregime fapta asa cum declarase la termenul anterior”, a dauga avocatul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din boxa acuzatilor, tanara acuzata ca si-a ucis iubitul cu 30 de ani mai mare decat ea, un cunoscut om de afaceri timisorean, arunca in aer intreg dosarul cu o informatie surprinzatoare. In seara crimei, de fata ar fi fost inca o persoana!

Daca exista un sambure de adevar in declaratia fetei, atunci, pe cine apara? Cat timp a stat in fata magistratilor, tanara a refuzat sa spuna cine a mai fost partas la monstruoasa crima.

Avocatul mamei lui Dan Ardelean are o banuiala.

Printre lacrimi, tanara, care-avea 16 ani cand a inceput relatia cu cel pe care l-ar fi ucis, a spus ca lipsa de afectiune a dus la crima. Suparata ca nu ii mai acorda atentie, in mintea ei ar fi incoltit banuiala ca e inselata. Asa ar fi premeditat atacul. Cand iubitul ei se afla in baie, a deschis usa, l-a luat prin surprindere si l-a atacat.

Camerele de supraveghere au suprins-o imediat dupa omor cum, dezorientata si plina de sange, cerea ajutorul trecatorilor.

Fata nu e la prima incercare de a scapa cu o pedeapsa cat mai mica, spun aparatorii familiei. La ultima infatisare, ea ar fi sustinut ca Dan Ardelean o obliga sa se prostitueze. Ea s-ar fi putut folosi de un astfel de scenariu si pentru ca numele iubitului sau a aparut in celebrul dosar al proxenetilor din Timisoara, alaturi de nume grele ale unor avocati si judecatori, dar si alaturi de membrul formatiei DJ Project. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si