Close sidebar
Close sidebar

O tânără a fost reţinută şi amendată, după ce a plimbat un viţel în Piaţa Roşie

O americancă a fost reţinută şi amendată la Moscova, după ce a plimbat un viţel în Piaţa Roşie. Cum se apară tânăra în fața judecătorilor?!

Georgiana Balaban,

Alicia a fost amendată și reținută pentru că a plimbat un vițel prin Piața Roșie.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O americancă a fost reținută şi amendată de un tribunal rus pentru că a plimbat în Piaţa Roşie din Moscova un viţel pe care a declarat că l-a cumpărat-o de la o piaţă locală pentru a-l salva de la sacrificare, relatează The Guardian.

Citește și: Cristina a fost găsită fără suflare împreună cu câinii ei. Românca de 50 de ani a murit înghețată, pe o stradă din Italia

Alicia Day, în vârstă de 34 de ani, a fost amendată cu 20.000 de ruble pentru că a împiedicat circulaţia pietonilor în cadrul unui protest neautorizat. Ea a fost condamnată miercuri şi la 13 zile de "arest administrativ" pentru o acuzaţie separată de nerespectare a ordinelor poliţiei, a relatat presa rusă de stat.

Cum se apară Alicia

„Am cumpărat viţelul pentru a nu fi mâncat.

Am decis să îl duc într-un loc atât de frumos şi să îi arăt ţara", a declarat acuzata, potrivit agenţiei TASS, care însoţeşte ştirea şi de un filmuleţ cu Alicia Day în sala de judecată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Dacă găsești pasărea ascunsă în această imagine, ai un IQ peste medie

Jurnalistul Kevin Rothrock de la site-ul independent Meduza spune că americanca a venit aparent cu o viză turistică în Rusia, la 21 ianuarie, după ce fusese şi în Polonia, unde a plimbat o oaie pe străzile din Varşovia.

Ea ar fi militantă pentru drepturile animalelor şi a fost şi la Londra, unde a salvat un porc, pe care îl ţine în apartamentul ei.

Citește și: "Am ieșit la vânătoare de câini". Miron Panaitescu implicat în alt scandal, după ce a fost condamnat într-un dosar de evaziune fiscală.

În Piaţa Roşie, ea ar fi plimbat viţelul scandând:" Animalele nu sunt mâncare!".

Day spune că avea de gând să ducă animalul- pe care l-a botezat "Doctor"- şi la Kirov, pentru a-i arăta zona rurală a Rusiei.

Citește și: Ziua Cârtiței, 2 februarie 2023: Obiceiul care ne arată când începe, de fapt, primăvara

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI