Close sidebar
Close sidebar

Tânără arestată după ce a UCIS doi bărbați. Detalii șocante

Elena Povelyaikina , o tânără de 22 de ani din Rusia, a fost arestată după ce a ucis doi bărbați, iar pe unul dintre ei l-ar și violat cu coada de la o lopată, potrivit Daily Star.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânăra a fost reținută după ce a atacat un bărbat aflat în stare de ebrietate, care a refuzat să plece din locuința ei din Omsk, potrivit stirileprotv.ro.

Acest incident s-a produs la finalul lunii august. 

Date șocante au ieșit la iveală. Autoritățile spun că tânăra l-a lovit brutal pe bărbat și ar fi comis acte de natură sexuală împotriva acestuia, folosind un mâner de lopată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat a ameninţat cu un cuţit şoferiţa unui autobuz care i-a cerut să-şi acopere faţa cu mască de protecţie

După ce victima a decedat, agresoarea i-a aruncat trupul pe o stradă. 

Două luni mai târziu, Elena Povelyaikina se afla în locuința unor prieteni. La un moment dat, un bărbat a făcut comentarii despre tatăl acesteia, fapt care a înfuriat-o teribil.

Tânăra l-a atacat și i-a cauzat răni grave care au dus la decesul bărbatului. 

Citeste si: Dolj: Un bărbat a murit şi trei persoane au fost rănite într-un accident provocat de un şofer băut

„Când a început să-l bată, eu și sora mea am implorat-o să nu-l atingă, dar ne-a fost frică să intervenim, pentru că este foarte puternică. El a stat în casă ziua următoare.

Nu am chemat o ambulanță, pentru că ne-am gândit că se va recupera, dar în dimineața următoare am observat că nu mai respira”, a povestit una dintre prietenele sale care a fost martoră la tragedie, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si: Breaking News! Numărul cazurilor de COVID-19 din România a crescut alarmant

Tânăra a fost reținută și își așteaptă sentința.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI