Close sidebar
Close sidebar

Tanara asta a murit in 2013, dar de curand sotul ei a facut o descoperire socanta cand a intrat pe retelele de socializare - Doamne, cum e posibil asa ceva?

Povestea unei tinere superbe care are acum 25 de ani face inconjurul presei internationale. Anna Zaiachkivska, o tanara ce a fost Miss Ucraina in 2013, a reusit sa ii socheze pe toti cu ce a decis sa faca si nimeni n-a stiut nimic pana acum.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar in anul 2013, Anna i-a spus sotului ei, un miliardar italian, ca iese afara sa fumeze o tigara, iar de atunci barbatul nu a mai vazut-o. A anuntat autoritatile, iar la scurt timp, in urma unei anchete, a aflat ca sotia lui a fost ucisa, asta dupa ce politistii au gasit un cadavru care prezenta aceleasi semnalmente ca si ale Annei.

Gianluca Cervara, barbatul cu care tanara era casatorita, a fost devastat la aflarea vestii, dar a reusit sa isi continue viata dupa aceasta veste teribila.

Ei bine, de curand, omul de afaceri a vazut pe Instagram mai multe fotografii cu o tanara care locuia in New York si care semana izbitor cu fosta lui sotie ce fusese declarata moarta in 2013.

A crezut ca este vorba despre o coincidenta, dar pana la urma a vrut sa o cunoasca.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mare i-a fost mirarea cand a realizat ca cea din fotografii este chiar Anna, sotia lui, femeie care fugise de el si isi refacuse viata peste Ocean alaturi de verisorul sotului ei.

Intrebata de presa de ce a facut asta, tanara a declarat ca se temea pentru viata ei, iar casnicia alaturi de Cervara devenise un calvar si se temea ca acesta o va omori, asa ca a decis sa plece.

Mai mult, ea a spus ca ii lasase sotului ei o scrisoare prin care ii spunea ca il paraseste si a marturisit ca acesta stia ca ea este stabilita in New York. "Ma simt impacata cu ce am facut. El era violent. M-am casatorit prea repede cu el si nu stiam cat de dur poate sa fie. Ma lovea si ma abuza de cate ori avea ocazia", a povestit Anna, noteaza cei de la The Sun.

Anna a spus ca a vrut sa divorteze de el, dar acesta nu  acceptat, asa ca s-a vazut nevoita sa apeleze la acest "truc". "Libertatea in viata este cel mai important lucru. Le spun asta tuturor femeilor care sunt nefericite ca ar trebui sa isi paraseasca sotii. Fiecare femeie are dreptul la a fi fericita", a mai spus ea.

Cazul este complicat si este acum in atentia autoritatilor italiene si a celor din Statele Unite. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI