Julia Wendell a pretins că este micuța Madeleine McCann, dispărută cu 16 ani în urmă. Ea a apărut în tot mai multe show-uri TV din Marea Britanie unde și-a prezentat argumentele.

Citește și: Tânără însărcinată, împinsă de soț de pe o stâncă. "A alunecat când își făcea un selfie"

În urmă cu scurt timp au sosit rezultatele ADN cu privire la identitatea fetei, potrivit Mirror.

Ce spun rezultatele ADN

Tânăra poloneză care pretinde că este Madeleine McCann nu este britanica dispărută, au arătat rezultatele ADN, spre dezamăgirea tuturor celor care și-au pus speranțele în asta.

Citește și: "Îmi urăsc viața". Un elev de 13 ani, hărțuit de colegi, s-a sinucis. A venit de la școală și a lăsat un videoclip pentru părinții care nu bănuiau nimic

Julia Wendell, care poartă și numele de Julia Faustyna sau Julia Wandelt, a făcut vâlvă în mediile online după ce a susținut că ar putea fi Madeleine datorită asemănărilor existente în aspectul lor fizic.

Tânăra poloneză nu este Madeleine McCann, ci are origini românești în sânge

Tânăra poloneză nu este Madeleine McCann, ci are origini românești în sânge

[Sursa foto: Twitter]

Madeleine a dispărut în 2007, la vârsta de trei ani, când se afla în vacanță cu familia ei în Portugalia. De atunci, detectivii britanici au cheltuit milioane de lire sterline încercând să afle ce s-a întâmplat cu fetița.

Origini românești și rusești ale Julia Wendell 

Julia a făcut un test ADN pentru a afla mai multe despre identitatea ei, iar rezultatele au revenit după săptămâni de așteptare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Rezultatele testelor sale ADN au confirmat acum că ea nu este fata dispărută, arătând în schimb că este din Polonia, și are o moștenire genetică lituaniană și română- potrivit Mirror.

Au sosit rezultatele ADN cu privire la identitatea Juliei Wendell

[Sursa foto: Twitter]

„Ea este absolut 100% din Polonia”, a spus dr. Fia Johansson, un investigator privat și medium care a ajutat-o pe Julia în ultimele luni.

„Este un procent mic de rădăcini lituaniene și ruse, dar rezultatele testelor arată că este poloneză”, a spus ea pentru RadarOnline.

Dr. Johansson a spus că activitatea Juliei nu a fost în zadar și ea susține că căutarea lui Julia pentru răspunsuri a fost utilă pentru a avansa inclusive căutarea lui Madeleine.

Citeste si: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”- kfetele.ro

Citeste si: Maria Constantin, dezvăluiri surprinzătoare despre momentele în care a fost înselată chiar în propria casă: ”Era un bun manipulator”- radioimpuls.ro

Julia a apărut recent în emisiunea populară de chat din SUA, Dr Phil, pentru a discuta despre convingerea ei că ar fi putut fi Madeleine.

Ea a discutat despre primele ei amintiri și și-a arătat poze cu ea în copilărie pentru a încerca să-și susțină afirmațiile.

Tânăra a susținut că nu vrea să mai ia contact cu părinții ei polonezi, indiferent ce ar fi arătat rezultatele ADN.

Ea a declarat ferm: „Dacă este mama mea, nu vreau să am contact cu ea atâta tot, dar cred că nu este mama mea”.

Juliei i s-a citit și o declarație din partea familiei ei în timpul petrecut în emisiune.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si