Close sidebar
Close sidebar

Tanara de 17 ani, agresata de patru imigranti la un festival de muzica

Totul s-a intamplat la festivalul Volksfest in Schorndorf, Baden-Wuerttemberg, Germania. Tanara de 17 ani a fost agresata de trei barbati din Afganistan si de un irakian.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un festival de muzica folk s-a transformat intr-un adevarat camp de lupta dupa ce patru barbati imigranti au incercat sa abuzeze o tanara de 17 ani.

Mai multe cazuri de hartuire s-au inregistrat in ultima perioada in aceasta zona, iar politistii le-au cerut femeilor care au fost abuzate sa se prezinte la declaratii.

Pana la acest moment nu s-au facut arestari, insa politistii suspecteaza un irakian si 3 afgani ca ar fi agresat victimele, una dintre ele avand numai 17 ani.

Potrivit Daily Mail, o multime de peste 1000 de persoane a aruncat cu sticle in politistii care se aflau in misiune sa ii prinda pe agresori. Autoritatile sustin ca grupuri mai mici de imigranti au vandalizat orasul care are 40.000 de locuitori." Se deplaseaza inarmati pe strazi, au cutite si pistoale, gaze lacrimogene".   Seful politiei roaga femeile care au fost agresate in acest weekend sa se prezinte la sectie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI