Un bărbat de 48 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a sechestrat la domiciliul său o tânără de 19 ani, pe care a încercat să o violeze, fata reuşind să scape după ce şi-a anunţat o prietenă prin mesaje transmise de pe telefonul mobil.

Citeste si: Un salon din India trebuie să despăgubească o femeie care s-a plâns de tunsoare. Suma este colosală

Familia victimei a fost anunțată de prietena fetei, cu care tânăra reuşise să comunice prin mesaje. Tatăl victimei a anunţat Poliţia Hunedoara, iar în urma investigaţiilor poliţiştii reuşind să identifice apartamentul unde se afla fata de 19 ani şi să o salveze.

Cum a ajuns fata în locuința individului de 48 de ani

Suspectul a fost condus la sediul Poliției municipiului Hunedoara în vederea continuării cercetărilor, în cauză polițiștii întocmind dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tentativă de viol, informează Servus Press .

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Poliţiştii au stabilit că aceasta a fost sechestrată în locuinţa bărbatului, unde a fost condusă de acesta cu un taximetru, în dimineaţa zilei de 24 septembrie, în jurul orei 8,00, şi ţinută

împotriva voinţei sale. Poliţiştii au stabilit faptul că persoana vătămată a refuzat să intre în interiorul locuinţei bărbatului, context în care acesta a exercitat acte de violenţă asupra sa, conducând-o împotriva voinţei sale în locuinţă, unde a încercat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, însă nu a reuşit întrucât persoana vătămată s-a împotrivit şi a reuşit să solicite, prin mesaje, ajutorul unei prietene, care a alertat părinţii tinerei, iar aceştia au sesizat Poliţia", a precizat IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tentativă de viol. 

Citeste si: Șocant: Un băiat de 10 ani a fost ademenit și agresat de un bărbat într-o anexă a gospodăriei

Victima are nevoie de îngrijiri medicale

Victima a fost transportată la UPU Hunedoara, unde s-a constatat că a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, aproximativ 18-19 zile de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tentativă de viol. 

Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore și depus în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă Deva, ulterior magistrații Judecătoriei Hunedoara dispunând arestarea preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si