Close sidebar
Close sidebar

Tanara de nota zece care nu paraseste tara. isi doreste sa profeseze in Romania ca notar

Absolventa de liceu din Arad care in anul 2013 a fost singura din muncipiu care a luat media zece la examenul de Bacalaureat a facut ceea ce a promis: adica nu a plecat din tara. Ruxandra Ioana Neamu urmeaza la Timisoara, Facultatea de Drept. si ca studenta, aradeanca s-a mentinut tot printre primii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 „Dupa sustinerea examenului de bacalaureat, multe persoane m-au intrebat de ce nu am plecat din tara la o facultate din strainatate. Le-am raspuns acum patru ani acelasi lucru pe care l-as raspunde si acum: «si in Romania se face scoala, si in Romania ai sanse sa reusesti prin munca, si in Romania cei care invata sunt apreciati. Daca iti doresti cu adevarat, poti sa faci performanta oriunde! Nu m-am gandit nicio secunda sa plec, deoarece simt si stiu ca aici imi este locul”, a declarat Ruxandra Ioana Neamu. Ea este acum studenta in anul IV de facultate si are bursa.

Ea mai afirma ca a ales Timisoara, deoarece este un centru universitar renumit. „Spun mereu cu mandrie si bucurie ca am terminat la Colegiul National "Moise Nicoara", deoarece a fost cea mai buna pregatire pentru anii care aveau sa urmeze.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Am ales sa continui studiile la  Timisoara, deoarece stiam ca este un centru universitar renumit si voiam sa aleg ce e mai bun in domeniul pe care voiam sa il urmez: dreptul. Nu mi-am depus dosarul la nicio alta facultate. Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara a fost singura mea optiune.

Nu am regretat nicio secunda aceasta alegere, deoarece aici pregatirea e foarte buna pentru ceea ce ne dorim toti absolventii de drept: admiterile in profesiile juridice. Sunt foarte fericita si multumita de alegerea pe care am facut-o, de domnii profesori care m-au facut sa iubesc dreptul si de calitatea invatamantului” a mai declarat Ruxandra.
 

Citeste continuarea pe Adevarul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI