Close sidebar
Close sidebar

Tânără dispărută fără urmă. Şi-a anunţat părinţii că este în Franţa, cu iubitul, dar nu figurează că ar fi părăsit ţara

Crina Alexandra Estera Creţu, din judeţul Vrancea, a plecat la Braşov în urmă cu două luni şi nu s-a mai întors. Poliţia o caută după ce familia, disperată, a dat-o dispărută.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânăra are 19 ani şi este din comuna Ploscuteni, judeţul Vrancea. La începutul lunii, fata a plecat de acasă spunându-le părinţilor că merge la o prietenă în Braşov ca să-şi caute un loc de muncă.

Citeste si: Dispariție hilară: un tată care venea acasă cu sicriul fiului său a coborât din mașină și s-a făcut nevăzut

„La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Braşov. Ulterior, şi-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franţa împreună cu iubitul ei”, precizează Poliţia Română.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Familia e disperată şi se gândeşte la ce e mai rău, mai ales că fata nu figurează că ar fi părăsit teritoriul României. Părinţii cred că, dacă într-adevăr ar fi plecat din ţară, i-ar mai fi contactat în cele două luni de la dispariţie. Tânăra se află în lista cu persoane dispărute a Poliţiei Române.

Citeste si: ȘOC DUPĂ ȘOC în cazul Caracal! Dincă a sărit la bătaie? Ce spun avocații fetelor dispărute! ”Este vulgar”

Are 1,70-1,75 metri înălţime, aproximativ 60-65 kilograme, constituţie atletică, păr blond cu şuviţe de culoare mai închisă (şaten), ochi căprui. 

Crina are ca semn particular o cicatrice la încheietura mâinii drepte, între antebraţ şi palmă, un tatuaj pe braţul drept reprezentând un model tribal cu stea în mijloc, cu dimensiunea de circa 10 cm.

Sursa: adevarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI