Apar detalii cutremurătoare în tragedia tinerei însărcinate de 31 de ani, Fawziyah Javed, care și-a pierdut viața după ce a căzut de pe o stâncă lângă Edinburgh, în Scoția.

Citește și: Doi tineri s-au stins din viață încercând să-și salveze câinele care căzuse în apă. Doar patrupedul a supraviețuit

Un turist montan a care a găsit-o în stare gravă pe femeia însărcinată a oferit informații importante în proces, potrivit BBC News.

Citește și: VIDEO. Momentul dramatic în care acest bărbat fentează moartea

În timp ce soțul femeii susține că ea a vrut să își facă un selfie și a aunecat în prăpastie, martorul-cheie oferă o altă perspectivă asupra tragediei.

Fawziyah Javed, ucisa de soț

Fawziyah Javed, ucisa de soț

[Sursa foto: Twitter]

Ultimele cuvinte ale femeii însărcinate: "M-a împins"

Ultimele cuvinte ale femeii însărcinate sunt acuzatoare la adresa soțului, descris ca violent și agresiv și de procurorii britanici.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Martorul Daniyah Rafique, a spus că a găsit-o pe tânăra Javed, din Pudsey, lângă Leeds, încă în viață și speriată pe fundul unei prăpăstii.

Citește și: O femeie s-a trezit cu casa plină de viermi care ieșeau de peste tot: „Era ca într-un film de groază”

Ea a spus că atunci când a țipat ca să-l alerteze pe soțul victimei, femeia rănită a spus: „Nu-l lăsa pe soțul meu să se apropie de mine, m-a împins”.

Martora a spus Înaltei Curți din Edinburgh: „Am fost foarte surprinsă; am spus „ești sigură?” Javed a răspuns: „Cred că da, nu-mi amintesc”.

Daniyah Rafique, o ingineră de 24 de ani, a spus că femeia rănită, care purta un copil nenăscut, a repetat mai târziu: „Nu-l lăsa pe Kash să se apropie de mine, m-a împins”.

Fawziyah Javed, ucisa de soț

Fawziyah Javed, ucisa de soț

[Sursa foto: Twitter]

De ce a fost împinsă în prăpastie

Un ofițer de poliție care a ajuns în ajutorul tinerei Javed a mai spus juriului că femeia afectată a spus că soțul ei a împins-o pentru că a încercat să pună capăt relației.

Martorii au relatat că Javed avea o rană evidentă la cap când au găsit-o, dar a fost în continuare capabilă să vorbească, în ciuda „zvârcolirii de durere”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Când polițistu a întrebat-o pe femeie ce s-a întâmplat, răspunsul ei a fost: „M-a împins”.

„Am întrebat-o cine a împins-o și de ce”, a adăugat ofițerul Clutton. „Ea a spus: „soțul meu. Am încercat să pun capăt relației”.

Când ofițerul a cerut lămuriri cu privire la răspunsul ei, i s-a spus: „Relația mea”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si