O tânără de 17 ani a fost surprinsă de jandarmii dâmbovițeni în timp ce consuma substanțe interzise, în imediata apropiere a unei unități școlare din municipiul Târgoviște.

Ce au transmis autoritățile în privința fetei

„Jandarmii aflați în serviciu în zona unei instituții de învățământ au observat într-un autoturism mai multe persoane, care au devenit agitate la vederea forțelor de ordine.

Având în vedere comportamentul suspect al tinerilor, jandarmii i-au interpelat, iar în urma verificărilor au depistat asupra unei minore în vârstă de 17 ani un pachet cu foițe pentru rulat tutun care conținea în interior un mugur de culoare verde, învelit în celofan şi o ţigaretă tip joint, cu miros înţepător, susceptibile a fi substanţe interzise”, a transmis, vineri, Jandarmeria Română.

Citește și: VIDEO- Reacția unei mame când a fost informată că fiica ei se droga la școală: "Poate se parfuma"

Tânăra a recunoscut că produsele găsite îi aparţin, iar substanțele interzise găsite în pachețelul cu foiţe pentru țigarete le folosea pentru consumul propriu. Acesteia i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Federația Părinților, revoltă absolută după ce s-a descoperit o rețea de droguri în liceele din București: „O amploare alarmantă”

Cazul a fost predat reprezentanților Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița pentru continuarea cercetărilor.

Citește și: Percheziții în Prahova, la persoane care au obținut împrumuturi de la CAR în baza unor documente false

Citește și: Ancheta în cazul dublei crime din Iași se complică, la peste un an de când a avut loc! Ce a dezvăluit avocata principalului suspect: „Aceste detalii încep să îi susțină nevinovăția lui”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si