Mika Shabasova, în vârstă de 22 de ani, a murit la 10 minute după ce i s-a administrat un anestezic local pentru procedura de „operația la domiciliu” a unui cosmetician din Makhachkala, Rusia.

Citește și: FOTO/VIDEO- Greșeala teribilă făcută de o femeie care a vrut ruj permanent pe buze: „Toți spun că arăt ca un monstru!”

Poliția rusă anchetează moartea tinerei de 22 de ani în timpul unei operații de mărire a feselor, informează publicația Mirror.

Operația urma să fie executată de către o cosmeticiană „necalificată” despre care rudele victimei spun că era „prietena ei”.

Rusoaica Mika a murit la doar de 22 de ani, dintr-o operație estetică eșuată 

Mika Shabasova a murit la 10 minute după ce i s-a administrat anestezic local pentru procedura din Makhachkala, potrivit rapoartelor din presa locală.

Mika Shabasova a murit la doar 22 de ani operatie estetica

Mika Shabasova a murit la doar 22 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mika Shabasova, în vârstă de 22 de ani

Mika Shabasova a murit la doar 22 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Serviciile de urgență au intervenit prea târziu la „sala de operație" de la domiciliul cosmetologului Uma M, care se află acum în arest la domiciliu.

Potrivit poliíie ruse, cosmeticiana a oferit procedura în valoare de 250 euro după ce a studiat un „curs de două săptămâni”.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu a fost prima dată când a anesteziat-o pe Mika Shabasova cu lidocaină și că nu era la curent cu vreo alergie de care pacienta să sufere.

Mika Shabasova a murit la doar 22 de ani

Masa de operație improvizată

[Sursa foto: Twitter]

Esteticiana impovizată este o fostă chelneriță care nu avea licență pentru operații estetice, dar făcea în mod regulat „măriri de buze, obraji și fese”.

„Cauza morții va fi stabilită printr-o examinare medico-legală”, a informat presa rusă.

Mika Shabasova a murit la doar 22 de ani

Mika Shabasova a murit la doar 22 de ani

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si