Close sidebar
Close sidebar

Tânăra Mika de 22 de ani, sfârșit tragic în timpul unei operații estetice. Femeia plătise pentru mărirea feselor

O tânără rusoaică de 22 de ani a murit în urma unei operații estetice de mărire a feselor. Femeia a avut încredere în abilitățile medicale ale unei cosmeticiene „necalificate”, care „era prietena ei”.

Sorin Negru,

Mika Shabasova a murit la doar 22 de ani, în timpul operației estetice


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mika Shabasova, în vârstă de 22 de ani, a murit la 10 minute după ce i s-a administrat un anestezic local pentru procedura de „operația la domiciliu” a unui cosmetician din Makhachkala, Rusia.

Citește și: FOTO/VIDEO- Greșeala teribilă făcută de o femeie care a vrut ruj permanent pe buze: „Toți spun că arăt ca un monstru!”

Poliția rusă anchetează moartea tinerei de 22 de ani în timpul unei operații de mărire a feselor, informează publicația Mirror.

Operația urma să fie executată de către o cosmeticiană „necalificată” despre care rudele victimei spun că era „prietena ei”.

Rusoaica Mika a murit la doar de 22 de ani, dintr-o operație estetică eșuată 

Mika Shabasova a murit la 10 minute după ce i s-a administrat anestezic local pentru procedura din Makhachkala, potrivit rapoartelor din presa locală.

Mika Shabasova a murit la doar 22 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mika Shabasova a murit la doar 22 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Serviciile de urgență au intervenit prea târziu la „sala de operație" de la domiciliul cosmetologului Uma M, care se află acum în arest la domiciliu.

Potrivit poliíie ruse, cosmeticiana a oferit procedura în valoare de 250 euro după ce a studiat un „curs de două săptămâni”.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu a fost prima dată când a anesteziat-o pe Mika Shabasova cu lidocaină și că nu era la curent cu vreo alergie de care pacienta să sufere.

Masa de operație improvizată

[Sursa foto: Twitter]

Esteticiana impovizată este o fostă chelneriță care nu avea licență pentru operații estetice, dar făcea în mod regulat „măriri de buze, obraji și fese”.

„Cauza morții va fi stabilită printr-o examinare medico-legală”, a informat presa rusă.

Mika Shabasova a murit la doar 22 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI