UPDATE: Luni, la scurtă vreme după prânz, autorităţile au anunţat că trupul fără viaţă al tânărului a fost găsit în comuna buzoiană Unguriu. Tânărul a fost găsit spânzurat şi poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, scrie observator.tv

Poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi despre faptul că un bolnav cu afecţiuni psihice, în vârstă de 23 de ani, din Prahova, internat şi aflat în executarea unei măsuri de siguranţă, a părăsit incinta Secţiei Ojasca din cadrul Spitalului de neuropsihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Sapoca.

El are o înălţime de 1,70 m, greutate- aprox. 65 kg, iar la momentul părăsirii unităţii spitaliceşti purta un trening de culoare gri, pe deasupra un halat de molton albastru, fes de culoare neagră.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Poliţiştii fac investigaţii şi, împreună cu jandarmi, desfăşoară activităţi de căutare a bărbatului.

Citeste si: Soarta crudă a unui băiețel de 13 ani din Bacău: a fost vândut ca sclav de bunica lui

Citeste si: Doliu în lumea cinematografiei! O îndrăgită actriță a fost răpusă de cancer la 79 de ani

Citeste si: Maria, o fetiţă de 8 ani din Suceava, nevăzătoare, a murit după ce a căzut pe scările şcolii

Persoanele care îl văd pe tânărul căutat sunt sfătuite să nu se apropie de aceasta, întrucât este cunoscut ca având comportament agresiv. Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si