Close sidebar
Close sidebar

Tanarul impuscat de un politist in urma scandalului de la Sangeorz-Bai a murit la spital

Tanarul de 25 de ani care a fost impuscat de catre un politist in timpul conflictului de la Sangeorz-Bai, judetul Bistrita-Nasaud, a murit la spital in noaptea de vineri spre sambata.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, tanarul era in stare foarte de grava, ajungand la unitatea medicala cu doua plagi impuscate si in stop cardio-respirator, scrie Bistriteanul.ro.

Alaturi de tanar, in urma incidentului la spital a mai ajuns si un politist de 25 de ani lovit de catre tanar cu o bata in cap si in fata, precum si mama agresorului, care avea o plaga impuscata in antebrat. De asemenea, la spital a ajuns si un barbat de 47 de ani, care ar fi vecin cu agresorul. Acesta fusese lovit cu o ranga de catre agresor, iar sotia sa a sunat la 112 si a chemat politia, la fata locului ajungand apoi doi politisti cu care agresat a continuat scandalul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Politia Romana a anuntat vineri seara ca, in urma unui apel prin 112, o patrula de politie din orasul Sangeorz-Bai a fost trimisa sa aplaneze un scandal, iar in  momentul in care au incercat sa-l duca la sectia de politie pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi politisti cu o bata in cap, in sprijul agresorului venind si un prieten.

"Urmare a somatiilor legale, unul dintre agresori a fost ranit in zona abdominala, prin impuscare, fiind transportat la o unitate medicala. De asemenea, unul dintre politisti a fost si el transportat la spital, avand leziuni in zona capului", preciza Politia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI