Pentru cei trei tineri, Taner, Veyzel și Ramazan, urmează momente de cumpănă în viețile lor. Taner suspină de dorul frumoasei Dilek, în vreme ce Veysel face demersuri pentru a-și întemeia propriul cămin alături de Cemile, departe de familiile lor.

Ramazan continuă să lupte pentru a fi alaturi de frumoasa Asuman, fiica primarului, de care acesta este îndrăgostit iremediabil. Cei trei prieteni uită însă, de toate grijile vieții, atunci când sunt împreună, concentrându-se pe proiectele lor profesionale.

Citește și: Gonul, la limita disperării. Un nou episod din „Dragoste și speranță”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un nou episod din „Poveste din Anatolia”

Dilek este luată prin surprindere atunci când primește vizita părinților lui Serdar. Cu toate că fostul logodnic a decis că este mai bine ca, pentru viitorul amândurora, să meargă pe drumuri separate, iată că Suleyman, tatăl tânărului, face presiuni, în continuare, asupra lui Dilek.

Suleyman o avertizează pe Dilek să stea departe de Taner și mai mult, bărbatul nu renunță la dorința sa de a-și căsători fiul cu frumoasa fată.

În schimb, Dilek se bucură de toată susținerea mamei sale, care își dorește că aceasta să fie fericită, lângă bărbatul iubit, și nu acceptă presiunile părinților lui Serdar în legătură cu fiica sa.

Citește și: Cavidan surprinde din nou! Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod la Kanal D2

Cum va reacționa Serdar atunci când află despre <intervenția> tatălui său în privința viitorului său cu Dilek și, ce decizie uluitoare va lua Taner, atunci când mama sa face presiuni pentru a-l

căsători cu Elif, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si