Conform unei analize facute publica de catre cei de la organizatia "Medecins sans Frontieres" (Medici fara Frontiere), in aceasta regiune a Nigeriei se intampla lucruri ciudate. Aici, peste un sefrt din copii sub cinci ani au disparut pur si simplu, parintii presupunand ca acestia sunt morti. "Am vazut numai fetite si baieti mari. E ca si cum cei mici, sub cinci ani, s-ar fi evaporat", a declarat managerul MDF.

Desi cei de la MDF au tras un semnal de alarma, reprezentantii nigerieni neaga orice fel de acuzatie de acest tip si spun ca nu exista copil infometat in tara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai mult, cei de la MDF spun ca fara un sprijin necesar si fara fonduri masive investite aici, peste 75.000 de copii ar putea sa moara in Nigeria pana la finele acestui an, noteaza cei de la realitatea.net.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si