Close sidebar
Close sidebar

Târgul de Crăciun de la Hala Laminor, un pericol de tip "Colectiv" pentru bucureșteni? Dezvăluire-bombă: Hala nu are autorizație de securitate la incendiu!

Hala Laminor din sectorul 3 al Capitalei, unde a fost organizat Târgul de Crăciun "Wonderland", nu ar avea autorizație de securitate la incendiu și și nici instalații de alarmare sau stingere a focului funcționale.

Sorin Negru,

Hala Laminor nu are autorizație de securitate la incendiu!

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Neregulile de la Hala Laminor din București (sectorul 3) au fost descoperite de pompierii de la ISU București, la un control, pe 29 noiembrie, potrivit site-ului Europa Libera

Pompierii au scris în procesul verbal de sancționare că nu există o autorizație de securitate la incendiu, așa cum prevede legea. Iar instalațiile de stingere a focului și cele de evacuare a fumului nu fuseseră montate în întregime.

Citește și: Patru locuințe din Sectorul 5 au fost cuprinse de flăcări. În podurile locuințelor sunt depozitate materiale combustibile

În urmă cu o zi, pe 5 decembrie, primarul Sectorului 3 Robert Negoiță, lansa o nouă invitație pentru bucureșteni să participe la târgul de Sărbători, considerat cel mai mare din țară.

"Cred că niciodată nu am văzut, într-un singur lor, atât de multe zâmbete și atât de multă veselile, cum am văzut zilele acestea la Laminor Winter Wonderland", a scris primarul de sector pe Facebook:

Aglomerație mare la Târgul de la Hala Laminor

Deschiderea târgului Wonderland a avut loc pe 30 noiembrie, când Hala Laminor s-a umplut de mii de oameni veniți la târgul de Crăciun.

Pe pagina de internet dedicată evenimentului au fost postate clipuri în care se vede aglomerația. La fel a fost în fiecare zi de atunci.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În incinta halei fără autorizație de securitate la incendiu a fost montată și o scenă pentru spectacole. Concertele s-au ținut lanț în ultimele zile, cu un public extrem de numeros.

Ce spun pompierii despre situația de la Hala Laminor

ISU București a răspuns la solicitarea Europa Liberă de a explica ce nereguli a găsit la Hala Laminor.

În procesul verbal sunt menționate lipsa de autorizație de securitate la incendiu și faptul că instalațiile de detecție, alarmare și semnalizare în caz de incendiu și instalația de stingere și de evacuare fum nu erau montate.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Evenimentele sunt organizate de către societăți comerciale diferite, care încheie contracte cu Primăria Sectorului 3, întrucât evenimentele temporare în spații închise nu se pot autoriza ca evenimente în sine, ci trebuie autorizată întreaga construcție, organizatorul evenimentului este sancționat pentru funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu”, a explicat ISU București-Ilfov amenda dată societății Algorithm Construcții S3.

Instituția menționează în răspunsul pentru Europa Liberă că nu există prevedere legală care să îi permită sistarea activității.

Mai mult, ISU poate face controale punctuale, iar sancțiunile pot fi date o singură dată pentru fiecare eveniment.

Hala Laminor nu are autorizație de securitate la incendiu!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI