Close sidebar
Close sidebar

Tata si fiu, prinsi cand incercau sa vanda cocaina si ecstasy in parcarea unui mall din Sibiu

Doi locuitori ai orasului Sibiu, tata si fiu, au fost surprinsi de procurorii DIICOT in timp ce incercau sa vanda 50 de grame de cocaina si 125 de comprimate de exstasy in parcarea unui complex comercial din oras.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi sunt cercetati pentru trafic de droguri de mare risc, iar substantele pe care le vindeau fusesera procurate anterior de un alt membru al familiei, arestat preventiv intr-un alt dosar de stupefiante.

„Organele de urmarire penala au intervenit si au procedat la imobilizarea inculpatilor in momentul in care se cantareau substantele pe care le comercializau”, precizeaza procurorii DIICOT, conform Digi24.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Drogurile fusesera procurate si ascunse in domiciliul din comuna Selimbar. Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale, iar procurorii au dispus retinerea si ulterior arestarea preventiva a celor doi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI