Close sidebar
Close sidebar

Tatal a sase copii savureaza un pahar de alcool in timp ce pompierii ii scot apa din gospodaria inundata

Tatal a sase copii din Negresti, judetul Vaslui nu pare afectat de faptul ca apa i-a inundat gospodaria. El bea alcool si priveste nepasator la pompierii care au venit sa-i salveze casa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat din Negresti, judetul Vaslui a carui locuinta saracacioasa a fost inundata in urma topirii zapezilor a fost filmat savurand linistit un pahar de alcool in timp ce mai multi pompieri se chinuiau sa ii mai salveze ceva din gospodarie, scrie Vremea Noua.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Primarul orasului Negresti, Vasile Voicu, a declarat pentru Vremea Noua ca este vorba despre o familie care traieste la limita subzistentei: “Nu e prima oara cand ne confruntam cu aceasta situatie. Au o casa veche, de peste 30 ani, construita intr-o zona inundabila.

De fiecare data cand se confrunta cu asta, ne suna. Mergem si ii ajutam, dar ei nu pun mana sa faca nimic. Traiesc intr-o mizerie crunta”. Familia Mihai are sase copii. In urma cu cativa ani a trecut printr-o tragedie, unul dintre acestia punandu-si capat zilelelor prin spanzurare. Un altul abia a iesit din inchisoare si doar doi dintre fii mai traiesc alaturi de parinti. Nu au niciun venit si supravietuiesc de azi pe maine".
 

 

Sursa foto&video: Vremea Noua

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI