Close sidebar
Close sidebar

Tatal celebrei Amy Winehouse primeste bani din Romania! Fostul taximetrist Mitchell Winehouse este membru CREDIDAM

Tatal regretatei interprete Amy Winehouse incaseaza bani din difuzarile in Romania prin intermediul CREDIDAM.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Mitchell Winehouse, tatal interpretei Amy Winehouse, decedata in urma cu 6 ani, este membru al organismului de gestiune colectiva CREDIDAM din Romania. Barbatul incaseaza direct de la sursa bani pentru difuzarile pe care fiica lui inca le mai are pe posturile de radio, televiziune, terase, etc.

Numele lui Mitchell Winehouse apare pe lista membrilor CREDIDAM, care incaseaza remuneratii in calitate de mostenitori intocmita la data de 1 februarie 2017. Asta inseamna ca anual, Mitchell raporteaza un repertoriu cu piese, pe baza caruia primeste o suma de bani direct in cont, in functie de numarul de difuzari. Sumele nu sunt insa publice. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Fost sofer de taxi, tatal lui Amy Winehouse a fost acuzat in mai multe randuri de fanii regretatei artiste ca incearca sa stoarca bani din fiica lui chiar si dupa moarte. Mitchell detine in totalitate drepturile de autor ale fiicei sale, el fiind divortat de mama lui Amy. Mitch si Amy au avut o relatie incordata, conform documentarului despre viata artistei, insa acest lucru nu a fost recunoscut niciodata de barbat.

Atat Mitch, cat si fosta lui sotie, Janis, au scris cate o carte despre viata fiicei lor, din propria perspectiva. O parte din incasari au fost donate fundatiei care poarta numele lui Amy Winehouse.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI