Barbatul spune ca cei doi atacatori ar fi cetateni francezi, care ar fi fost angajati de fosta sa partenera pentru a-i lua copilul.

Potrivit tatalui, de cand s-a intors cu fiul sau in România a stat ascuns, s-a cazat la hoteluri, pentru ca se simtea urmarit. 

Joi, in ziua atacului, se aflau in municipiul Vaslui si, la un moment dat a simtit ca o masina ii sicaneaza in trafic.  Autoturismul in care se aflau avea volan pe dreapta, iar el nu se afla la volan, fiind pe bancheta din stanga. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Dupa ce am plecat noi cu masina, o masina ne tinea calea sa nu acceleram noi, era neagra. Initial, nu am dat importanta, pâna când am realizat ca chiar ne tinea calea. Am fost atacati din stânga si din dreapta. Am fost strâns de gât si lovit, nici nu am observat ca fiul meu a fost luat din masina. Erau imbracati in negru, cu sepci, cu ochelari de soare, vorbeau numai in franceza, spuneau numai de «mor, mor».

Aveau accent frantuzesc, se vedea ca nu sunt români, aveau accentul acela autentic, pe care nici daca stai 20 de ani in Franta tot nu il ai. Am fost urmariti. Pe unul l-am recunoscut eu, este luptator profesionist, antrenor antitero in Paris, are trupa. Probabil celalalt era din trupa unde antreneaza el. Ei au fost foarte pregatiti, ma asteptam la lucrurile astea, dar nu asa de repede. stiam ca o sa iasa razboi.
Putea sa iasa si mai rau, noroc ca am fost in strada. Dupa ce am sesizat ca nu e copilul, era trafic, linie continua nu puteam sa intoarcem. Am sunat la politie, pâna când ne-am intors, deja disparuse",
a mai declarat tatal minorului rapit.

Cititi mai multe pe adevarul.ro 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si