Bărbatul, de 23 de ani, a mărturisit că și-a omorât fiica. El a transmis că a recurs la acest gest pentru că fata făcea gălăgie în casă. După ce și-a dat seama că nu mai trăiește, a vrut să o resusciteze dar nu a reușit.

Citeste si: Crimă șocantă: o profesoară a ucis o copilă de nouă ani

La doar câteva ore după, individul a fost reținut de către oamenii legii ca fiind principal suspect în cazul morții copilei de cinci ani. Micuța a fost găsită ucisă și incendiată pe un câmp din Arad. Tatăl său vitreg și-a recunoscut fapta acum. Tânărul de 23 de ani a transmis că era deranjat de faptul că trebuie să stea singur cu cei doi copii. Mama lor se afla la spital pentru a da naștere celui de-al treilea copil.

Citeste si: VIDEO&FOTO| Un cuplu din Constanța a fost găsit mort în casă. Cei doi aveau plăgi tăiate la nivelul toracelui

Antonia a fost ucisă la cinci ani pentru că făcea gălăgie în casă

Ucigașul a declarat că fata era agitată, făcea mult zgomot și voia să se joace, deși el era stresat. Într-un moment de nervi, a dat-o cu capul de pereți.

Bărbatul a transmis că după câteva secunde și-a dat seama că nu mai respiră și a încercat să o resusciteze. Copila era deja moartă. Tatăl vitreg a luat-o de pe jos, a dezbrăcat-o și a spălat-o, după care văzând că tot nu își revine a pus-o într-o valiză.

Citeste si: A dat foc unei mănăstiri din răzbunare. O mare parte din clădire a fost însă distrusă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Criminalul a urcat bagajul cu trupul fără viață al fetei într-un taxi și a plecat spre o zonă pe care o cunoștea foarte bine. Acolo a turnat peste trupul ei două sticle de acetonă și a incendiat-o în câmp, plecând spre casă cu alt taxi.

tatal-criminal-din-arad-care-si-a-ucis-fiica

Micuța alături de tatăl său vitreg.

[Sursa foto: Facebook]

O rudă de a familiei și-a dat seama din portretul robot al fetiței că e vorba despre ea și a sunat imediat la 112. Atunci, oamenii legii au mers la locuința bărbatului și l-au reținut.

Prima dată, omul a declarat că minora s-a lovit singură în baie cu capul de podea și că într-adevăr el a dus cadavrul pe câmp, dar fără să-i dea foc.

Acum însă declarațiile făcute de el sunt cu totul diferite.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat pentru News.ro că bărbatul de 23 de ani, concubinul mamei fetiţei găsite moartă pe un câmp de lângă Arad, a recunoscut şi incendierea cadavrului. El le-a spus procurorilor că a folosit două sticluţe de acetonă.

„Bărbatul a recunoscut că a incendiat trupul fetei folosind două sticluţe de acetonă pe care le-a găsit prin casă.

Nu a tranşat cadavrul înainte de incendiere. A vrut doar să îşi ascundă urmele. Băiatul de trei ani care se afla cu bărbatul pe câmpul unde a fost dus cadavrul fetiţei nu a asistat la incendiere. Bărbatul a declarat că l-a lăsat pe copil la aproximativ 20 de metri de locul unde a fost incendiată fata”, a declarat Ruxandra Tarcea.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alături de criminal se afla și fratele mai mic al copilei. Minorul a asistat la întreaga scenă petrecută în casă.

Trupul fetiţei a fost găsit sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Citeste si: Criminalul de la Arad și-a mărturisit fapta. A omorât-o cu sânge rece pe fetiță dintr-un motiv cu adevărat uluitor. Cum a încercat să scape de cadavru

Apropiații spun de criminal că era consumator de alcool, dar și de substanțe interzise. El urmează să fie arestat preventiv, asta în timp ce iubita lui a fost și ea audiată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si