Close sidebar
Close sidebar

Tatal fostului handbalist Marian Cozma, decizie radicala! Ucigasul fiului sau a fost eliberat in secret

Petre Cozma nu poate trece peste moartea fiului sau si este decis sa lupte pana in panzele albe pentru a face dreptate.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatal fostului handbalist, care in urma cu cateva zile ar fi suferit un infarct, a aflat ca asasinul fiului sau a fost eliberat din inchisoare, dupa 5 ani. Acesta a fost condamnat la 9 ani de puscarie, insa a fost eliberat pentru buna purtare.

Tatal fostului sportiv este dezamagit de eliberarea asasinului care i-a ucis fiul si este decis sa faca plangere la CEDO, pentru ca acesta sa se intoarca in spatele gratiilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Nu poti sa treci peste asa ceva. Imi e dor de Marian si imi e foarte greu fara el. Pentru Ivan Sztojka nu a fost o problema ca a fost inchis. El isi vedea familia, dar eu nu-mi mai vad baiatul. Voi face plangere la CEDO”, a declarat Petre Cozma pentru ProSport Live.

Marian Cozma a fost ucis in 2009, intr-un club din Veszprem.

Handbalistul se afla la o petrecere alaturi de colegii sai cand a pornit un scandal si a fost injunghiat mortal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI