Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Tatăl lui Sebi Olariu, mesaj sfâșietor la un an de la tragedia de la 2 Mai. Nu mai are speranțe că Vlad Pascu o să-și primească pedeapsa: „Suntem distruși. Încă îl mai așteptăm acasă”

La un an de când și-a pierdut fiul, Valentin Olariu este dezamăgit și nu mai speră că se va face dreptate în acest caz.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A trecut un an de la tragedia de la 2 Mai, care a revoltat o țară întreagă. Pe 19 august 2023, în jurul orei 5 dimineața, Vlad Pascu a intrat în plin într-un grup de tineri care se aflau în stațiunea de la malul mării.

Impactul a fost devastator: Sebastian și Roberta au pierit pe loc, în timp ce alți trei tineri s-au ales cu răni extrem de grave. Un an mai târziu, procesul extrem de controversat al lui Vlad Pascu încă nu s-a încheiat.

Citeste si: Un pensionar cu o vechime de 32 de ani de muncă nu a primit niciun leu în plus după recalculare, deși pensia trebuia să primească 800 de lei in plus. Răspunsul Casei Naționale de Pensii- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Citește și: UPDATE VIDEO Trupul copilului de 10 ani dispărut în apele Siretului, recuperat de salvatori! Ce a făcut băiețelul înainte de a fi văzut pentru ultima dată: "Sperăm la o minune"

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Valentin Olariu, îngenuncheat de durere la un an de la moartea fiului său: „Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi”

Au trecut 12 luni de când familia lui Sebastian și a Robertei speră să se facă dreptate. Chiar dacă timpul a trecut, durerea pe care o simt părinții victimelor este la fel de mare precum în prima zi.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, este extrem de dezamăgit de modul în care a evoluat procesul. 

„Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi, suntem la 1 an de la moartea lui Sebi- procesul tot tărăgănează pentru că oamenii cu bani au întâietate. Nu mai am nicio speranță că se va rezolva ceva în acest caz, 100% că sigur Vlad Pascu va primi o pedeapsă foarte mică, suntem distruși, la un an de zile încă îl mai așteptăm acasă”,

a fost mesajul transmis de Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian.

Citește și: VIDEO Mama Robertei nici nu vrea să audă de Sebastian! De ce nu crede că e potrivit pentru fiica ei: „Nici în momentul de față nu sunt bine cu ea”

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI