Ion Manole a vorbit cu durere in suflet despre pierderea sotiei lui si si-a adus, de asemenea, aminte de o persoana care i-a facut rau familiei sale. Este vorba despre o doamna psiholog care o denigra pe Madalina, dar si pe regretata lui sotie.

"As vrea sa multumesc cuiva. Aceasta moarte, a sotiei mele, tragedia ei, a adus si o fericire unei persoane care suferea foarte mult cand o vedea pe sotia mea(...)

O desfiinta in fiecare saptamana pe fata mea. Se da mare prietena, era prietena cu fata noastra, dar nu a fost niciodata. intr-o emisiune de pe televizor, nu stiu ce arata acolo despre necazurile noastre si ea s-a exprimat asa <<Aoleu, cand o vad pe mama Madalinei Manole mi se zbarleste pielea pe mine>>. Ei, atunci fii fericita, ca nu mai e nevoie sa te duci la doctor sa iti intinzi pielea. iti revine pielea la loc", a declara Ion Manole pentru un post de televiziune.
Mama Madalinei Manole a murit 4 martie, la doua luni dupa ce a aflat ca sufera de cancer. Eugenia Manole avea probleme serioase si cu inima, plamanii si coloana.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Madalina Manole s-a sinucis in dimineata zilei de 14 iulie 2010, chiar in ziua ei de nastere. Certificatul medico-legal de la Institutul National de Medicina Legala (INML) "Mina Minovici" a atesat faptul ca Madalina Manole s-a sinucis cu Furadan. Pe 12 august 2010, legistii au incheiat analiza toxicologica in cazul Madalinei Manole si au constatat ca artista inghitise doar Furadan, nefiind gasite in sange alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slabit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si