View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DRIX (@drixxleman)

Un bărbat a intrat în atenția Social Media după ce a postat imagini cu cei cinci copii ai săi, de aceeași vârstă. Pentru liniștea lui și pentru siguranță alege să iasă cu minorii în lesă.

Citește si: Sora geamănă a fetiței de 10 ani care a murit în accidentul din Bihor este în stare critică la Spitalul Județean din Oradea

Jordan Driskell are 31 de ani. El este tată de cvintupleți și are un cont de Instagram urmărit de peste 10 mii de persoane. O postare de a sa a ajuns imediat virală și a strâns în jur de 3 milioane de vizualizări. O scurtă filmare, căreia i-a atașat un text la fel de scurt: „Încearcă să mergi un kilometru în pantofii mei”. Ce se observă în filmare? Cum tatăl își plimbă copiii în lesă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Internauții au reacționat imediat, unii chiar au declarat că sunt șocați de ceea ce văd.

Alți utilizatori iau luat apărarea bărbatului, mai ales cei care au mulți copii preșcolari. „Copiii sunt extrem de curioși, vor să alerge și să exploreze. Pentru liniștea noastră folosim acest sistem de hamuri. Ne permite să ieșim din casă și să facem lucruri distractive fără să ne stresăm pentru siguranța copiilor, mai ales când ne plimbăm în zone aglomerat, cu mult trafic. Iar cărucioarele au iești de mult din discuție, sunt extrem de greu de folosit pentru cinci copii. Iar cei mici vor să se plimbe, să exploreze, iar hamurile ne permit să îi lăsăm să facă asta, dar să controlăm siguranța lor. Și ei le adoră.”, declară Driskell pentru Today Parents.

Povestea unui tată cu cinci copii

Driskell și soția sa Brianna au avut probleme cu fertilitatea, dar își doreau copii. După aproximativ doi ani de tratament au devenit părinți. Nu au doar un copil, ci cinci- cvintupleți. În 2017 au venit pe lume Zoey Hart, Dakota Faith, Hollyn Grace, Asher Blaze și Gavin Lane, iar de atunci cei doi părinți pun frânturi din viața lor pe contul lor de Instagram.

Citește si: Trei spitale militare își redeschid secțiile de covid

Nu au fost făcute prea multe studii cu privire la folosirea hamurilor pentru copii și dacă și cum le afectează dezvoltarea.

Însă majoritatea experților spun că sunt sigure. „Nu avem date sau accidente asociate cu hamurile pentru copii, dar ducem lipsă de informați cu privire la ce determină părinții să le folosească și care ar fi beneficiile lor. Am văzut părinți care trag mult prea puternic de aceste hamuri, ceea ce duce la căderea pe spate a copilului. Sunt îngrijorat cu privire la astfel de accidente care pot duce la răni la cap sau la membre. Ca pediatru nu le recomand, prefer ca un copil să fie ținut de mână sau într-un cărucior. Pe de altă parte soluția acestui tată este creativă și, într-adevăr, singura lui opțiune în condițiile date. În 99% dintre cazuri părinții vor ce este mai bun pentru copiii lor și cazul acesta nu face excepție.”, spune doctorul pediatru Benjamin Hoffman, președintele Consiliului de Prevenție a Accidentelor al Academiei Americane de Pediatrie pentru Good Housekeeping.

Citește si: Infern în pensiune- 16 copii la spital

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tatăl nu este deranjat de părerea oamenilor și își crește copiii cum crede de cuviință.

Citește si: Un băiat de 11 ani a impresionat o lume întreagă! Copilul vinde limonadă ca să-și plătească singur tratamentul: „Sunt fericit că a supraviețuit!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si