Insa Seddique, tatal lui Omar Mateen din Port St. Lucie, a declarat pentru NBC News ca fiul sau s-a infuriat atunci cand a vazut doi babati care se sarutau, la Miami, in urma cu doua luni, si crede ca acest lucru ar putea avea legatura cu atacul, informeaza news.ro.

"Ne cerem scuze pentru intregul incident... Suntem socati, la fel ca intreaga tara", a spus Seddique, precizand ca incidentul nu are nicio legatura cu religia.

Un oficial democrat de rang inalt, membru al Comisiei pentru Informatii din cadrul Camerei reprezentantilor, a declarat ca oficiali din agentii din domeniul aplicaii legii si comunitatea de informatii verifica ce informatii detin despre atacator.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Reprezentantul Adam Schiff a apreciat ca masacrul "aminteste dureros" de atacul terorist comis pe 13 noiembrie in sala de concerte Bataclan, la Paris.

"In aceasta (duminica) dimineata vor participa la Pride Parade in West Hollywood cu sufletul greu. Cu totii vom masalui in semn de solidaritate cu toti cei care sunt victimele terorismului si urii", a declarat Schiff, citat intr-un comunicat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si