Ziariştii de la recorder.ro au scris că tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou din Ploieşti. Aceştia au realizat un reportaj în oraşul în care actualul premier s-a mutat de la Roşiori de Vede, cu părinţii, pe vremea când era copil. Viorica Nica, după numele de fată, a făcut liceul în Ploieşti şi a absolvit apoi Institutul de Petrol şi Gaze, din acelaşi oraş.

Tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou. Părinţii premierului sunt divorţaţi

Ulterior, părinţii ei au divorţat. Mama Vioricăi Dăncilă a locuit într-un apartament pe care i l-a dat fiicei sale, conform declaraţiei de avere, în timp ce tatăl premierului şi-a pierdut urma. Ziariştii locali de la ziarul Incomod au mers pe urma dezvăluirii celor de la recorder.ro şi au descoperit unde stă tatăl Vioricăi Dăncilă. “Tatăl prim-ministrului Viorica Dăncilă locuieşte în cel mai mizerabil cămin social din Ploieşti!”, au titrat aceştia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou. Filimon Nica stă în căminul Rafinorilor din cartierul Mimiu

E clar că tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou din Ploieşti. “Surse din administraţia publică locală au confirmat pentru ziarul Incomod că Nica Filimon, tatăl natural al Vioricăi Dăncilă, locuieşte în căminul Rafinorilor, din cartierul Mimiu, alături de concubina sa. Părinţii Vioricăi Dăncilă au divorţat când aceasta era copil, iar de atunci tatăl său a rămas să locuiască în Ploieşti.

În urma verificărilor noastre, am identificat în căminul Rafinorilor o familie numită Nica, formată din cinci membri, locuinţa fiind închiriată pe numele unei femei, probabil concubina tatălui premierului, conform datelor oficiale înregistrate la primăria Ploieşti”, s-au încheiat dezvăluirile despre tatăl premierului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si