Close sidebar
Close sidebar

Tatuajele Principesei Maria! Are nu mai putin de patru la vedere

Cand faci parte dintr-o familie regala ai o gramada de reguli de respectat. Printre acestea nu se afla insa si tatuajele. Cu toate acestea, principesa Maria, fata cea mica a Regelui Mihai, care si-a facut mai multe astfel de desene pe corp, este considerata rebela familiei.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De aproape doi ani, principesa Maria, mezina Regelui Mihai, s-a stabilit in Romania, ca reprezentanta a Casei Regale, ajutand-o pe sora ei mai mare, Principesa Margareta. Imbracata intotdeauna elegant, asa cum cere codul vestimentar pentru o principesa, mezina regelui a socat inca de la primele sale intalniri, atunci cand pe glezna stanga i s-a zarit un tatuaj, un fluture destul de vizibil.

Cel mai vizibil tatuaj al principesei este fluturasul de pe piciorul stang

Chestionata de presa despre tatuaj, principesa a povestit ca un tatuaj asemantor avea si bunica sa din partea mamei, Printesa Margaret a Danemarcei.

Pe piciorul drept are mai multe simboluri si cuvantul karma

Si totusi, acesta nu este singurul tatuaj al principesei. Aceasta are nu mai putin de patru tatuaje la vedere, pe maini si pe picioare.
La incheietura mainii drepte are un alt simbol


Daca pe piciorul stang are fluturele, pe cel drept are desenate niste simboluri, printre care doua
piramide, mai multe cifre si textul “karma”. Tatuajul este vizibil doar atunci cand principesa poarta pantofi mai decupati. Un alt semn mistic este desenat si pe interiorul antebratului drept, foarte aproape de incheietura palmei.
Iar la mana stanga are un tatuaj ca un soare

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pe celalalta mana, in aceeasi zona, principesa are insa un tatuaj mai mare, colorat in albastru si galben, ce pare a reprezenta un soare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI