Un taximetrist din Capitală a fost bătut fără milă de clienții săi. Imagini șocante chiar de pe mijlocul unui bulevard aglomerat din București. Acolo, doi bărbați l-au bătut pe șoferul de taxi, i-au luat toți bani și l-au lăsat pe jos. Tinerii au fost imediat identificați de oamenii legii.

Scena șocantă s-a întâmplat în zona Mihai Bravu, din București. Taximetristul a fost lovit în repetate rânduri, cu pumii și picioarele, până a căzut lat pe stradă.

Câțiva trecători au filmat totul, însă nu au intervenit.

VIDEO| Un taximetrist a fost bătut fără milă de clienții săi. Imagini șocante chiar de pe mijlocul străzii

„Sună la poliție că îl omoară”, se aude vocea unuia dintre martori, dar când deja, era prea târziu. După ce termină bătaia, cei doi agresori au luat-o la fugă. Șoferul de taxi a zăcut zeci de minute la pământ până ce a venit o ambulanță.

În urma cercetărilor, polițiștii Secției 10, au stabilit că agresorii îi fuseseră, mai întâi, clienți taximetristului. După efectuarea unei curse, bărbatul a constatat că tinerii i-au furat încasările. În loc să sune la 112, omul și-ar fi rugat un coleg să-l ajute să-i prindă pe hoți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

taximetrist bătut bucurești

Scene de o cruzime maximă chiar pe stradă

Șoferul de taxi și-a zărit clienții apoi în zona Mihai Bravu și a coborât din mașină. Un mare scandal a izbucnit, iar taximetristul s-a dezechilibrat și a căzut. Unul dintre atacatori l-a lovit cu piciorul în față, iar victima și-a pierdut cunoștința. Potrivit, Gândul.ro agresorului i-a zburat pantoful din picior în momentul în care și-a lovit victima.

Citeste si: VIDEO| Reduceri sub semnul întrebării

Citeste si: Rusia a depăşit 850.000 de cazuri de contaminare cu Covid-19

Citeste si: Pandemia a provocat mai mult de 200.000 de decese în America Latină şi Caraibe

Poliția Capitalei i-a identificat pe cei doi tineri, însă până acum nu au fost prinși.

Citeste si: Masca, obligatorie la mare! Când va scădea numărul de cazuri de infectări, potrivit specialiștilor?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si