Pe un grup de Facebook, o prietena de-a Alexandrei a postat un mesaj adresat avocatului dupa ce a condus-o pe ultimul drum... In scurt timp mesajul postat a devenit viral si a genarat sute de comentarii care il incrimineaza pe avocat.

Prietena Alexandrei, ingenunchiata de durere, a vrut ca in ziua in care si-a luat ramas bun pentru ultima data de la frumoasa tanara, sa-i transmita calaului ei cateva cuvinte:
"Stimate domnule avocat, Victor Ioan Axinte, Astazi, cand durerea a atins cote maxime, vreau sa impartasesc cu tine ce am simtit.

Din cauza ta, azi mi-am condus prietena pe ultimul drum. Tu, Victor Ioan Axinte, ai fortat-o sa imbrace rochia de mireasa mai repede decat si-ar fi dorit ea. Azi ea a fost imbracata in alb si noi toti, restul, in negru. In loc sa ne veselim si sa dansam la nunta ei, azi s-au auzit doar plansete si suspine. Tu, CRIMINALULE, nu i-ai nenorocit doar pe ei doi, pe Alexandra si Lucian, le-ai nenorocit familiile, le-ai nenorocit prietenii si pe toti cei care au ajuns sa ii cunoasca pe acesti copii minunati", se arata in mesaj.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Alexandra te-a iertat!"

Prietena Alexandrei i-a spus printre randuri avocatului criminal ca Alexandra l-a iertat. "Stiu ca Alexandra te-a iertat, pentru ca un om atat de bun era, incat sa te poata ierta ca ai omorat-o, insa noi, restul, cei care am ramas in urma lor, nu cred ca o sa te putem ierta vreodata. Nu te condamn ca te-ai urcat un pic baut la volan, aproape toti au facut asta sau au mers in masina cu cineva care bause o bere, te condamn ca te-ai urcat atat de beat la volan, incat nu te puteai tine pe

picioare, incat probabil de beat ce erai nici nu i-ai vazut pe cei doi copii nevinovati. Ai luat de langa noi pe cel mai frumos si mai bun om pe care Dumnezeu mi-a dat sa-l cunosc. Te condamn pentru decizia ta si sunt sigura ca Dumnezeu exista si nu doarme, si va avea grija sa platesti pentru suferinta pe care ai pricinuit-o. Imi doresc ca si legea sa te faca sa platesti cu multi ani de inchisoare. Sper ca pedeapsa ta sa fie exemplara, si astfel sa-i impiedice si pe alti «zmei», ca si tine, sa faca greseala pe care tu ai facut-o. In incheiere, stimate domnule avocat, Victor Ioan Axinte, iti doresc tarie sa suporti consecintele pe care faptele tale le vor avea asupra ta", se arata in mesajul postat pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si