Filarmonica din Ploieşti a lansat o campanie inedită pentru a încuraja vaccinarea împotriva coronavirusului. Persoanele care s-au vaccinat sau care au început procesul de vaccinare în ultima perioadă primesc acces gratuit la toate concertele organizate de instituţie, care sunt transmise live pe Virtual Concert Hall.

Acces gratuit la concertele live ale Filarmonicii din Ploiești

"Pentru a încuraja procesul de vaccinare şi pentru a răsplăti persoanele ce au deja schema completă de vaccinare, Filarmonica Ploieşti începe campania FREE VCH ce se va desfăşura pe durata întregii luni noiembrie 2021.

Astfel, toate persoanele care au început procesul de vaccinare în ultima perioadă şi au doar prima doză făcută vor primi acces gratuit la transmisiile live ale tuturor concertelor simfonice din luna noiembrie (4, 11, 18 şi 25 noiembrie)”, se arată într-o comunicare postată pe portalul virtualconcerthall.ro, site-ul care vinde bilete la concertele online al Filarmonicii Ploieşti.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 1 noiembrie. Mai puține decese asociate COVID-19 în România

Cei vaccinați vor primi acces gratuit și la alte șapte spectacole de referință

"Pentru a solicita acces la unul din aceste 2 pachete este necesară trimiterea unui email la adresa [email protected] în care trebuie ataşată dovada vaccinării. În funcţie de tipul dovezii trimise (adeverinţă vaccinare sau certificat EU), se va acorda acces la pachetul corespondent”, precizează Filarmonica Ploieşti.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Accesul la concertele Filarmonicii se face doar pe vază de certificat verde COVID. Cei ce nu dispun de certificat verde, pot viziona concertele online pentru suma de 15 lei.

Citeste si: Rata de infectare Bucureşti, azi, 1 noiembrie 2021: Incidența cumulată a cazurilor de Covid continuă să scadă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si