Un bărbat a apelat la serviciile a două presupuse vrăjitoare pentru a-l scăpa de ghinionul în dragoste. Acest "leac" l-a costat 16.000 de lei. Acestea i-au promis că îl scapă de farmece și blesteme și că îi va rezolva toate problemele sentimentale. În spatele acestei înșelăciuni se aflau două fete de 17, respectiv 22 de ani, care sunt din Vrancea.

Citește și: O bătrână din Argeș a fost înșelată prin metoda „accidentul”. Femeia a rămas fără 5000 de euro și 20.000 de lei

Bărbatul de 35 de ani din Alba a virat 16 mii de lei în patru zile, însă rezultatele promise nu s-au văzut nici după o lună.
Mai mult, tânărul nu a mai reușit să ia legătura cu cele două vindecătoare. Abia atunci a intrat la bănuieli și a mers la poliție.
Cele două au fost reținute după 24 de ore și sunt cercetate pentru înșelăciune.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un comisar șef din Poliția Piatra Neamț este acuzat de practici interlope

O bătrână din Argeș a fost înșelată prin metoda „accidentul”. Femeia a rămas fără 5000 de euro și 20.000 de lei

Un bărbat din Argeș s-a folosit de metoda „accidentul” pentru a lua bani de la o bătrână. El i-ar fi spus că nepoata ei se află în spital.

Bărbatul, de loc din Mioveni, județul Argeș a păcălit o bătrână prin  metoda „accidentul”. El ar fi scos de la bătrână 5.000 de euro și 20.000 de lei.

Totul s-ar fi întâmplat pe data de 27 august, când bătrâna a fost sunată de un necunoscut care ar fi anunțat-o că nepoata se află în spital și că are nevoie de bani.

Citeste si:  Dosar penal pentru o vrăjitoare din Giurgiu care dezlega farmece

În acest timp, un bărbat a venit acasă la bătrână, care fără a sta pe gânduri i-a dat bărbatului  5.000 de euro și 20.000 de lei  . 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si