Bărbatul care a ales să rămână anonim, este originar din Catamarca, Argentina, și a ales să-și facă publică povestea încercând să tragă un semnal de alarmă în rândul iubitorilor de animale. Proprietarul a căzut pradă unei înșelătorii colosale după ce a realizat că a plătit doar 150 de dolari (echivalentul a 674 de lei) pentru o pereche de căței de taie mică din rasa pudel. 

Norocul lui a fost că și-a dat seama repede de scamatorie.

Bărbatul a realizat ce a cumpărat de fapt atunci când a mers la veterinar pentru a-și vaccina prietenii blănoși.

Țeapa pe care și-a luat-o un iubitor de animale! Câinele de rasă pe care îl cumpărase era de fapt o rozătoare modificată genetic. Cât a plătit pentru animal cu „pedigree”

Citește și: Lupul care a devenit celebru pentru parcurgerea a 1.900 de km în timpul migrației în Europa, a fost ucis. A fost împușcat de un copil de nouă ani, în Ungaria

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Odată ajuns la cabinetul veterinarului, păgubitului i s-a adus la cunoștință că, în locul câinilor cu pedigree, a achiziționat ceea ce în limbajul popular, locuitorii din Argentina numesc "șobolani brazilieni".

Medicul veterinar a constatat că animalele erau doi jderi cărora li s-au administrat steroizi încă de la naștere pentru a le mări dimensiunile. Acești steroizi și hrana care le-a fost administrată au fost cei doi factori care au făcut ca blana rozătoarelor să semene cu cea a unui pudel pufos.

Escrocii injectează steroizi în jderi și îi vând în piețe sub eticheta de câini de rasă

Câinii din rasă Toy Poodle sunt recunoscuți pentru nivelul lor ridicat de inteligență și sunt caracterizați drept prietenoși, jucăuși, plini de energie și atașați de interacțiunea cu oamenii.

Din păcate, din cauza dimensiunilor mici a animalelor din rasa Toy Poodle, care rare ori depășește 25 de centimetri, escrocii aleg să modifice genetic jderi pentru a-i vinde la supra preț.

Sub influența acestor steroizi, un jder cu o dimensiune de 15 centimetri poate crește până la o dimensiune similară cu cea a patrupezilor de rasă.

Citește și: VIDEO. Bucurie la o grădină zoologică din UK! Doi pui de panda roșu au fost venit pe lume, salvând specia pe cale de dispariție. Cântăresc cât o banană

Bărbatul păgubit a căzut în capcana acestei escrocherii în piața uriașă La Salada din Catamarca. Tot în acest bazar, la aceelași stand, o altă femeie a fost păcălită de escroci crezând că investește într-un Chihuahua. Și aceasta s-a trezit la medicul veterinar că, de fapt, a plecat acasă cu un jder.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

În ultima vreme, o serie întreagă de povești despre înșelăciuni legate de animale de companie a ieșit la iveală, după cazul „ursului fals” de la o grădină zoologică din China.

Citește și: VIDEO- „Plimbați ursul!” Acuzații la adresa unei grădini zoo din China, după ce angajații s-ar fi deghizat în urși


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si