Close sidebar
Close sidebar

Teatru de revista condus de Arsinel reia spectacolele intrerupte de ploaie: "Va multumim ca ati fost alaturi de noi la 1/2 de spectacol din 8 iulie!"

Weekend-ul trecut, spectacolele de revista din Parcul Herastrau au fost intrerupte de ploile violente care au cazut peste Capitala.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Programate pe 7,8,14,21 si 28 iulie, spectacolele stagiunii estivale a Teatrului de Revista "Constantin Tanase" au debutat prost din cauza conditiilor meteo nefavorabile! Astfel, ploaia violenta care a cazut peste Bucuresti pe 7 si pe 8 iulie a intrerupt spectacolele desfasurate in aer liber la Teatrul de Vara Herastrau.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Dand dovada de intelegere, organizatorii au anuntat ca biletele la show-urile intrerupte sunt valabile la oricare dintre urmatoarele trei reprezentatii. "Biletele din 7 si 8 iulie raman valabile la oricare din datele 14/ 21/ 28 iulie! Va multumim ca ati fost alaturi de noi la 1/2 de spectacol din 08 iulie, pana ce ploaia a pus stapanire peste tot.

Prognoza meteo arata bine pentru 14/21/28 iulie!", se arata in comunicatul oficial.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI