Close sidebar
Close sidebar

Teatrului Evreiesc de Stat a fost avariat de zapada. Apa a patruns prin tavan si a inundat scena!

La doi ani de cand era inchis si intra in reparatii capitale, Teatrului Evreiesc de Stat a fost din nou inundat.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cladirea Teatrului Evreiesc de Stat a fost puternic afectata de cantitatile mari de zapada cazute in ultimele zile, in Bucuresti.

Scena a fost inundata de zapada care patruns prin tavan, iar apa a ajuns si la instalatia electrica. In aceste conditii, pentru ca siguranta actorilor si spectatorilor este pusa in pericol, spectacolele programate in weekend ar putea fi anulate.
Directorul Teatrului Evreiesc de Stat, actrita Maia Morgenstern, a declarat ca pagubele urmeaza sa fie evaluate si tot atunci va fi luata decizia continuarii sau sistarii spectacolelor.
Este pentru a doua oara cand cladirea teatrului este grav avariata in acest fel, dupa ce, in urma cu doi ani, tavanul s-a prabusit sub greutatea zapezii si institutia a intrat in renovari.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Ne gasim parca in aceeasi situatie de acum doi ani, cu aceeasi disperare si aceeasi neputinta. Cu diferenta ca, intre timp, s-au cheltuit multe milioane. Nu raspunde nimeni? Nu se sesizeaza nimeni?”, se intreaba actorii Teatrului Evreiesc de Stat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI