UPDATE-

13 persoane au murit după ce o cabină a unui teleferic s-a prăbuşit la lacul Maggiore

Căderea cabinei unei telecabine a provocat duminică decesul a 13 persoane şi rănirea altor două, la Stresa, o staţiune pe litoral din Piemonte, pe malul lacului Maggiore, în nordul Italiei, relatează AFP.

Răniţii, doi copii de 5 şi 9 ani, au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Regina Margherita din Torino.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de duminică, 23 mai 2021- VIDEO. Ce s-a întâmplat între Maria și Albert în timpul nopții? Războinica a dezvăluit totul: „Eu eram acolo, dormeam și...”

Căderea cabinei unei telecabine a provocat duminică decesul a nouă persoane şi rănirea altor două, la Stresa, o staţiune pe litoral din Piemonte, pe malul lacului Maggiore, în nordul Italiei, relatează AFP.

Citeste si: Caz șocant: copil de doi ani găsit mort după ce a plecat la joacă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Bilanţul provizoriu este de opt morţi şi doi răniţi transportaţi de urgenţă la spitalul pediatric Regina Margherita din Torino", a precizat purtătorul de cuvânt al echipei salvatorilor italieni, Walter Milan. Însă mai târziu s-a anunțat și decesul celei de a noua persoană.

În imaginile făcute publice pe Twitter se vede cabina de teleferic prăbușită într-o zonă abruptă din regiunea turistică. Accesul salvatorilor a fost îngreunat, mai scrie sursa citată.

Citeste si: Un cunoscut regizor de film din Iran, ucis de părinții săi și dezmembrat. Motivul, ireal

Printre răniți se află și doi copii

Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Regina Margherita din Torino.

Citeste si: Explozie de ultima oră. Două persoane au murit pe loc

Între răniţi se aflau şi doi copii. Cei doi copii de cinci și nouă ani sunt în stare gravă și au fost transportați la spital, relatează publicația italiană Corriere della Sera. În interiorul cabinei de teleferic se aflau cel puțin 11 persoane, iar accidentul a fost provocat de ruperea unuia dintre cabluri.

telecabină căzută
Telecabina căzută de la Stresa.[Sursa foto: Twitter/ Corpo Nazionale Soccorso Alpino e Speleologico]

Agenţia italiană Ansa notează că în cabină s-ar fi aflat 11 persoane. Telefericul leagă stațiunea Stresa de Muntele Mottarone care, de la o înălţime de aproape 1.500 de metri, oferă o privelişte spectaculoasă asupra Alpilor.

Citeste si: Nelu Tataru, primele declaratii despre raportarea deceselor cauzate de COVID-19! "Nu poate fi vorba despre morti ascunsi de Guvern"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si