Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Telegondola din Mamaia a rămas blocată, 117 persoane au fost evacuate de urgență

Telegondolele din Mamaia s-au blocat joi seara, după o pană de curent, iar un număr de 117 persoane au fost evacuate de echipajele de intervenție. Două persoane au suferit atacuri de panică, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Razvan Ilie,

Două persoane au suferit atacuri de panică după ce au rămas blocate la mare înălțime deasupra stațiunii Mamaia [Sursa foto: Facebook / Destinatie Romania]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două persoane au suferit atacuri de panică

Cele mai multe persoane, respectiv 62, au fost evacuate la punctul Aqua Magic, iar alte 55 au coborât la punctul Cazino. "Nicio persoană nu a avut nevoie de transport la spital", au transmis oficialii de la ISU Dobrogea.

Potrivit sursei citate, două persoane au suferit atacuri de panică, dar au refuzat transportul la spital.

Cele mai multe persoane, respectiv 62, au fost evacuate la punctul Aqua Magic, iar alte 55 au coborât la punctul Cazino. [Sursa foto: Facebook]

„Total persoane evacuate: 55 de la punctul Cazino și 62 de la punctul Aqua Magic. Nu mai sunt alte persoane de evacuat. Cele 2 persoane cu atac de panica au refuzat transportul la spital”, a mai anunțat ISU Dobrogea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Sfârșit cumplit: Un bărbat a fost ucis de un rechin pe o plajă din Brazilia

La ce înălțime se află telegondolele din Mamaia

Devenită un simbol al stațiunii Mamaia, telegondola a fost inaugurată în anul 2004, fiind prima de acest tip de la noi din țară.

Turiștii care doresc să admire stațiunea Mamaia ajung la o înălțime de până la 50 m, iar călătoria durează aproximativ șapte minute cu instalația de transport pe cablu.

Telegondolele de tip închis în care se efectuează călătoria au o capacitate, fiecare, de opt locuri, dispun de ventilație naturală și protecție solară.

Telegondolele au punctul de pornire lângă Hotelul Perla iar cel de sosire, după aproximativ 2000 m, în zona Casino.

Telegondola este deschisă turiștilor începând cu jumătatea lunii aprilie până la jumătatea lunii septembrie, în restul perioadei ea aflându-se în conservare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI