Gabi și Bianca au petrecut într-un club de fițe din Capitală, iar cei doi s-au distrat de minune împreună, semn că relația lor decurge foarte bine.

Bianca și Gabi au petrecut într-un club din Capitală

Relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău  a fost plină de provocări și tentații de-a lungul timpului, iar cei doi au depășit toate momentele tensionate din relația lor de cuplu, iar în prezent se înțeleg de minune și drept dovadă stau imaginile surprinse într-un club de fițe din București.

Citeste si: Iulia Sălăgean, un nou atac la adresa Biancăi Drăgușanu: ”Trebuia să o postez, prea tare”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în timp ce dansa provocator în fața lui Gabi Bădălău, dar și cu el. Cei doi au avut gesturi lascive și au stat nedespărțiți toată seara. Cei doi nu au mers singuri în club, ci alături de prietenii apropiați și au petrecut până în zori.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre infidelități

Bianca Drăgușanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că își dorește un bărbat asumat și matur care să poată să țină pasul cu activitățile din viața ei.

Vedeta a declarat că este un om care iartă până că nu mai iubește în relația de cuplu.

Citeste si: Zi mare pentru artistul Florin Salam. Prima imagine cu rochia Roxanei Dobre, adusă la nuntă cu un Rolls de 500.000€

„Statutul meu e complicat. Acum sunt cum mă vezi: roz și singură. Eu sunt un om care iartă, iartă, iartă... până când nu mai iubește și e posibil să fi ajuns la momentul în care nu mă mai interesează să mă mai întorc.

Nu sunt cenușăreasa să-mi pierd pantoful, eu sunt Bianca Drăgușanu.(...) Sunt singura femeie mințită, înșelată? Nu sunt! Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt. Nu mă interesează lucrurile astea superficiale, din punctul meu de vedere.'', a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si