Meteorologii anunță, joi, vreme rece pentru această perioadă, cu brumă şi intensificări ale vântului, până sâmbătă dimineaţă. Temperaturile scad sub zero grade pe timpul nopţii, iar vântul va sufla cu putere.

Citește și: Marea Neagră a devenit roșie! Imaginile zilei din stațiunea Olimp

Potrivit ANM, de joi, de la ora 10.00, până sâmbătă la aceeaşi oră, vremea va fi rece pentru această perioadă din an.

Alertă ANM în România

„Local se va produce brumă şi vor fi temperaturi minime în general între -4 şi 0 grade, în noaptea de joi spre vineri în regiunile intracarpatice, în nordul Olteniei şi al Munteniei şi izolat în rest, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă îndeosebi în zonele depresionare din centru şi nord-est”, anunţă ANM.

Citește și: Prognoza meteo în următoarele două săptămâni. Temperaturile se apropie de cele normale

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit specialiștilor, temporar vântul va avea intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h.

Citește și: Risc de inundații pe râuri din 7 județe până miercuri seară

„În zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații Meridionali şi de Curbură, rafalele vor depăși 70...80 km/h”, a mai transmis ANM.

Citește și: Prognoza meteo ANM vineri, 28 aprilie 2023. Vremea se va încălzi treptat și va mai ploua trecător, în partea de sud a țării

Citește și: Cum va fi vremea în mini vacanța de 1 mai 2023. Prognoza meteo pentru weekend-ul prelungit de 1 mai


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si