Close sidebar
Close sidebar

Temperaturi surpriza in weekend! Meteorologii anunta vreme uimitoare pentru sfarsitul saptamanii

Vremea se va mentine calda si predominant frumoasa in toata tara, pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult senin in majoritatea regiunilor, iar vantul va sufla in general slab pana la moderat, cu usoare intensificari in zona montana, mai ales la altitudini mari. De asemenea, in Delta Dunarii pe parcursul noptii sunt posibile averse si descarcari electrice pe arii restranse. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief indeosebi din sud si sud-est, va fi ceata.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astazi, vremea va fi frumoasa si calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, in toate zonele tarii. Vantul va sufla in general slab pana la moderat si va avea unele intensificari doar la munte. Noaptea vor fi conditii de ceata in zonele de campie.

Vineri, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil in nord-vestul tarii si cu innorari temporare in rest, unde mai ales in cursul noptii, pe arii restranse va ploua slab.

Sambata, valorile termice vor caracteriza in continuare o vreme mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil,in majoritatea regiunilor iar vantul va sufla slab pana la moderat. in zona preoraseneasca vor fi conditii de ceata dimineata si noaptea.

Temperaturi in principalele orase:

Bucuresti 26 soare

Craiova 24 soare

Timisoara 24 soare

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sibiu 23 soare

Suceava 24 soare

Galati 24 soare

Constanta 21 soare

Cluj-Napoca 23 soare

Bacau 23 soare

Baia Mare 24 soare

Iasi 23 soare

Oradea 24 soare

Resita 22 cer variabil

Pitesti 24 soare

Brasov 22 soare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI